Με αγάπη και γνώση. Στη Mercedes-Benz & smart service ‘’Viktοras’’

Post date:

Author:

Category:

Εκεί, στην αρχή της Γούναρη, στην Άνω Γλυφάδα. Περνώντας μπορείς να δεις διάφορα αυτοκίνητα να περιμένουν τη φροντίδα τους. Από καθημερινά smart, διάφορες Μercedes μέχρι και δυνατά AMG

Ναι, μπορεί να συναντήσεις μέχρι και G-Wagen, το σκληροτράχηλο off-roader της Mercedes. Όπως το παρακάτω.

Ο χώρος καθαρός, μοντέρνος, καλά οργανωμένος. Σε καλωσορίζουν με πλατύ χαμόγελο.

Ο Βίκτωρας, ένας νέος άνθρωπος που θα τον εντοπίσεις αμέσως μπαίνοντας, με το χαρακτηριστικό μουστάκι, αγαπά το αντικείμενο. Και φαίνεται. Εξηγεί υπομονετικά τις όποιες λεπτομέρειες, σου δείχνει όλες τις πιθανές και απίθανες λύσεις για το πρόβλημα του αυτοκινήτου σου, τα πλαφόν κόστους.

Η πρώτη επαφή έγινε, κάποτε, όταν έτυχε να περάσει από τα χέρια μας ένα smart σε ρόλο οικογενειακού delivery. Ήταν μόνο θετική. Σου εμπνέουν την εμπιστοσύνη, μιλούν ξεκάθαρα, δεν μένουν ερωτηματικά για το τι ακριβώς μπορεί να γίνει στο αυτοκίνητό σου.

viktoras_mercedes_4drivers.jpg

viktoras_mercedes_4drivers.jpg

viktoras_mercedes_4drivers.jpg

viktoras_mercedes_4drivers.jpg

viktoras_mercedes_4drivers.jpg

 Υπάρχει ένα πνεύμα σεβασμό τόσο προς εσένα, τον πελάτη, όσο και προς τη Mercedes-Βenz ή το smart. Η σχέση τους με τον πελάτη δεν έχει στόχο, απλώς, και μόνο τη διεκπεραίωση της λαμαρίνας

Το ενθουσιώδες πνεύμα υπάρχει έκδηλο. Μοντέρνα προσέγγιση. Φαίνεται όλο αυτό και στο video.

Το προσωπικό διαθέτει 15 χρόνια εμπειριών και αποτελείται από μηχανικούς αλλά και εξειδικευμένο διαγνώστη στις συγκεκριμένες εταιρείες.

Και ως γνωστόν, όσο πιο σωστή η διάγνωση, τόσο λιγότερα «σενάρια» αμφιβόλου ταυτότητας ακολουθούν. Σίγουρα, δεν τα θες αυτά.

Εννοείται προτείνονται γνήσια ανταλλακτικά, γνήσια λάδια Mercedes-Benz, ενώ, αν θέλεις κάτι πιο οικονομικό, έχεις την επιλογή και σε άλλα ποιοτικά, αξιόπιστα ανταλλακτικά, πάντα σε συνεννόηση μαζί σου.

Θα σου προτείνουν τι ακριβώς μπορεί να γίνει, πόσο ακριβώς θα σου κοστίσει με τιμές που συμβαδίζουν με την εποχή που ζούμε αλλά κυρίως με υψηλή ποιότητα εργασίας. 

 Ήδη, πολλοί ιδιοκτήτες επιβεβαιώνουν πως στη Mercedes-Benz & smart service ‘’Viktoras’’ θα βρεις επαγγελματική προσέγγιση, εξειδίκευση και ένα πλατύ χαμόγελο άψογης εξυπηρέτησης. Πέρνα. Στην αρχή της Γούναρη. 

  • Info
  • Πού: Μικράς Ασίας 2 & Γούναρη 17, Άνω Γλυφάδα
  • Τηλ: 210-9643955
  • Web: www.vmercedes.gr
  • FB: εδώ 
  • Ιnstagram: εδώ
  • Β. ΑΝΤΖΟΣ – Α. ΓΕΡΑΓΓΕΛΟΣ Ο.Ε.

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει