Νέο Renault Clio. Γίνεται και με €16.980. Το τίμημα;

Post date:

Author:

Category:

Η τιμή που ανακοινώθηκε επίσημα από την εισαγωγική για τη φθηνότερη έκδοση του νέου Renault Clio, της SCe 65 Authentic, σίγουρα λειτουργεί ως κράχτης αλλά και εναλλακτική, προσιτή πρόταση στα υπερμίνι. Αρκεί να συμβιβαστείτε με έναν ατμοσφαιρικό 65 ίππων και 5άρι κιβώτιο

Renault Clio 2024 τιμές

Η Renault «το ‘χε» ανέκαθεν το αισθητικό «ύφασμα» του ευπώλητου υπερμίνι της. Πλέον, στην τελευταία του γενιά, το Renault Clio διατίθεται στην ελληνική αγορά με μία τιμή που το τοποθετεί στα φτηνότερα της αγοράς. Υπάρχει δυνατότητα δόσεων με €133 το μήνα


Μπορεί ένας τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας με απόδοση 65 ίππων και 95 ροπής στις σχετικά υψηλές 3.600 rpm να συνεχίζει να είναι ανταγωνιστικός; Η Renault πιστεύει πως ναι. Κινεί ένα αμάξωμα βάρους 1028 κιλών, η κατανάλωσή του δεν ξεπερνά τα 5,3 λτ/100 χλμ., έχει ρύπους στα 119 γρ/χλμ., δεν πληρώνει τέλη και κυκλοφορεί ελεύθερα κάθε μέρα στο δακτύλιο

Προφανώς ο ατμοσφαιρικός των 65 ίππων υπολείπεται των δυνατοτήτων του σασί αλλά επίσης υπολείπονται τα €16.980 από τις τιμές που έχουν πάρει, γενικώς και ειδικώς, την ανιούσα.

Οπότε, κατά το γνωστόν, nobody’s perfect και συνεχίζουμε.


In memoriam Clio RS Το θαυματουργό

Βασική έκδοση Authentic με πλούσιο εξοπλισμό

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η έκδοση Authentic περιλαμβάνει όλα όσα έχει ανάγκη ο σύγχρονος οδηγός, ενώ διαθέτει και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Μεταξύ άλλων, η έκδοση εξοπλίζεται με πλήρες πακέτο συστημάτων ασφαλείας που περιλαμβάνει: σύστημα σταθερής ταχύτητας με ρυθμιζόμενο περιοριστή ταχύτητας, έξυπνο σύστημα διαχείρισης ταχύτητας, σύστημα ανίχνευσης απόσπασης προσοχής οδηγού, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και δίκυκλων, σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε οδόστρωμα με κλίση και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Renault Clio 2024 τιμές

Ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα είναι ενεργά όλα ή κάποια από τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης μέσω του διακόπτη «MySafety». Παράλληλα, στο εσωτερικό βρίσκει κανείς ψηφιακό πίνακα οργάνων 7’’, σύστημα πολυμέσων easy link με οθόνη 7’’ και δύο θύρες USB, A/C, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός με σύστημα συνεχούς λειτουργίας, πίσω κάθισμα με ανάκληση και διαιρούμενη πλάτη 60/40

Renault Clio 2024 τιμές

Στο εξωτερικό του μοντέλου ξεχωρίζουν οι προβολείς LED Pure Vision, τα φώτα ημέρας LED, οι αισθητήρες φώτων και βροχής, καθώς και οι θερμαινόμενοι και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες. Τέλος, διατίθεται και εφεδρικός τροχός κανονικών διαστάσεων. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η γκάμα Renault Clio πλαισιώνεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση, 3 έτη δωρεάν οδικής βοήθειας και δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες.

Info / Photo: renault.com.gr


Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει