Είναι πολλά τα λεφτά για το νέο Nissan GT-R50

Post date:

Author:

Category:

Πρέπει να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος τρόπος για να γιορτάσεις το μύθο σου. Η Nissan επέλεξε να γιορτάσει τα 50 χρόνια του πιο σημαντικού της μοντέλου με το Nissan GT-R50 που ανεβάζει πολύ ψηλά το κασέ

Μέχρι στιγμής η Nissan τοποθετούσε το GT-R ως ένα, αναλογικά, προσιτό supercar. Όμως, με το GT-R50 αποφάσισε να μπει διαφορετικά στην αγορά.

Το GT-R50 το πρωτοείδαμε ως πρωτότυπο (concept car) τον Ιούλιο, στο Festival of Speed (απ΄ όπου και η αμέσως παρακάτω φωτο), ως ένα δείγμα συνεργασίας με τον οίκο Italdesign.

Nissan GT-R0-4drivers.gr

Nissan GT-R0-4drivers.gr

Nissan GT-R0-4drivers.gr

Nissan GT-R0-4drivers.gr

Στη συνέχεια, ήρθε η απόφαση της Νissan να δώσει το πράσινο φως ώστε το GT-R50 των 720 ίππων, το οποίο βασίζεται στο τρέχον GT-R Nismo, να μπει στην παραγωγή. Σε μόλις 50 κομμάτια

Αυτή τη φορά όμως με μια τιμή που το τοποθετεί στη λίγκα των ακριβότερων mega-supercars της κατηγορίας αφού θα αγγίζει σχεδόν τα €1.000.000. 

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, το βιβλίο παραγγελιών έχει ήδη ανοίξει με τις πρώτες παραδόσεις να υπολογιζεται πως θα λάβουν χώρα μέσα στο 2019.

Αν, ωστόσο, το ακριβότερο GT-R που έχει υπάρξει ποτέ παραμείνει όνειρο απατηλό, ίσως αρκεστείτε στο επίσημο video. 

Photo: Nissan

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει