''Αγγελία'' που χαζεύουμε: Nissan R34 Skyline GT-R με 10 km…

Post date:

Author:

Category:

Nissan R34 Skyline GT-R

 

Ένα μοναδικό Skyline, στη σπάνια έκδοση V-spec II Nür και με 10 μόλις χιλιόμετρα στο οδόμετρο βγαίνει τις προσεχείς ημέρες σε δημοπρασία. Αυτές είναι οι λεπτομέρειες για έναν θρύλο των JDM

Tο συγκεκριμένο R34 αποτελεί, ίσως, μια μοναδική περίπτωση καθώς δεν έχει ταξινομηθεί ποτέ. Έμεινε απούλητο από το 2002, με το οδόμετρο, όπως φαίνεται και στη σχετική φωτό, να δείχνει ελάχιστα χιλιόμετρα, το εσωτερικό ακόμα με τις ζελατίνες και, φυσικά, σε απόλυτα original κατάσταση.

Κομμάτι του ιαπωνικού πολιτισμού με πειστικό ονοματεπώνυμο: Nissan Skyline GT-R V-spec II Nür ”BNR34”. Κάποιος, στις 12 Ιανουαρίου, θα είναι πιο χαρούμενος και κατά κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ φτωχότερος

Είναι ένα θέμα, φυσικά, το τι φθορά έχουν υποστεί σωληνώσεις και ελαστικά μέρη του αυτοκινήτου όπως και το ότι σε πολλές χώρες, λόγω παλαιάς τεχνολογίας, δεν μπορεί να ταξινομηθεί.

 

Ωστόσο σε μια εποχή που μεταβαίνει στην ηλεκτροκίνηση και την αυτόνομη οδήγηση, τέτοιες περιπτώσεις σαν το Skyline θα ελκύουν όλο και περισσότερους εύπορους θιασώτες που θέλουν να προσθέσουν στη συλλογή τους ένα τόσο εμβληματικό αυτοκίνητο στην ιστορία της Japan Domestic Market (JDM).

 

To Nissan Skyline προβλέπεται να δημοπρατηθεί στις 12 Ιανουαρίου του 2018 στα πλαίσια του Tokyo Ayto Salon. H εκτιμώμενη τιμή ανέρχεται μεταξύ των €190.000 και των €225.000. 

Photo: GT Channel

 

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει