Ο Νίκο Ρόσμπεργκ δοκιμάζει το ID.R (βίντεο)

Πώς είναι η εμπειρία ενός παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, όπως ο Ρόσμπεργκ, μέσα στο επαναστατικό VW ID.R;

Η περιέργεια του Ρόσμπεργκ στο γκαράζ του ID.R και το βίντεο που μόλις ανέβηκε


Με αφορμή το Γκραν Πρι στο Νίρμπουργκρινγ, την περασμένη εβδομάδα, ο Γερμανός πρωταθλητής (και για κάποιους, πρόωρα αποσυρθείς), Νίκο Ρόσμπεργκ είχε την ευκαιρία να καθίσει στο ID.R των 680 ίππων

Το ID.R  είναι ο πρεσβευτής της επόμενης ημέρας της VW. Η οποία ήδη έχει ανακοινώσει τη διακοπή παραγωγής Μηχανών Εσωτερικής Καύσης το -όχι και τόσο μακρινό- 2026.

- Διαφήμιση-

Ακόμα περισσότερο; Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ο σκαπανέας μιας γενικότερης κατευθύνσης. Γράφει ιστορία. Είτε μας αρέσει είτε όχι.

Όμως, για να γίνει η αλλαγή πλεύσης της αυτοκίνησης, όπως επιχειρείται, χρειάζεται ένα πειστικό «άλογο» στο οποίο να τζογάριστεί το νέο πλάνο. Γρήγορο, δυνατό, κάποιο που σπάει ρεκόρ και, κυρίως, κατεστημένα και συνήθειες. Αυτόν ακριβώς το ρόλο έχει το ID.R.

Όταν, ένα χρόνο πριν, καλοκαίρι του ’19, το ID.R καρέρριψε το γυρολόγιο (για ηλεκτρικά αυτοκίνητα) στην πιο απαιτητική πίστα στον κόσμο, το Nürburgring, οι πανηγυρισμοί των ανθρώπων της VW ήταν σα να ΄χαν μόλις κερδίσει το Champion’s League. Ίσως να ‘χαν δίκιο απ΄την πλευρά τους


Νέο VW Golf 1.5 eTSI δοκιμή

Info/Photo: volkswagen.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει