Ο Walter Röhrl θυμάται τη νίκη του με το Audi Sport quattro

Post date:

Author:

Category:

Ήταν σαν χθες, 28 Ιουλίου, όταν ο μεγάλος δάσκαλος των αγώνων ραλί σημείωσε την πρώτη του διεθνή νίκη οδηγώντας το θρυλικό Audi Sport quattro. Και ο ίδιος φρόντισε να μας το θυμίσει στο προφίλ του

Ο Walter Röhrl θυμάται τη νίκη του με το Audi Sport quattro

Περισσότερες από τρεις δεκαετίες πέρασαν από την πρώτη διεθνή νίκη του Audi Sport Quattro με τον Walter Röhrl στη θέση του οδηγού

Όπως περιγράφει o Walter Röhrl, δεν ήθελε αρχικά να πάει στην Ιρλανδία για να συμμετέχει στο Ulster Rally καθώς υπήρχαν διάφορα προβλήματα αλλά τελικά ο αγώνας εξελίχθηκε εξαιρετικά για αυτόν.

Όμως ο μεγάλος μάστορας των ράλι οδήγησε φουλ επιθετικά, οι θεατές έδειχναν ενθουσιασμένοι στα περάσματά του και το Audi Sport quattro, το αυτοκίνητο για το οποίο και ο ίδιος πίστευε πως ήταν ικανό να πρωταγωνιστήσει σε παγκόσμιο επίπεδο, δούλεψε χωρίς προβλήματα.

Πέρυσι ξαναβρέθηκε στην Ιρλανδία με αφορμή τα εγκαίνια του Porsche Center στο Μπέλφαστ όπου συναντήθηκε με φίλους του από την εποχή των αγώνων του στο Νησί, οι οποίοι και του παραχώρησαν να οδηγήσει και μία Porsche 911 RS.

Photo: Walter Röhrl

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει