Οι νέες τιμές της Alfa Romeo Giulia. Η κούκλα γίνεται πιο προσιτή

Post date:

Author:

Category:

Η ανανεωμένη Giulia ευνοείται από τον κινητήρα Euro 6D-Final και μπαίνει στην ελληνική αγορά της νέας χρονιάς με αισθητά χαμηλότερες τιμές

Alfa Romeo Giulia 2021

Εντυπωσιακές μειώσεις τιμών για τη Giulia (model year 2021) που ξεκινούν από τα €7,300 έως τα €16,500. Το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων είναι στάνταρ ακόμα και στην εισαγωγική έκδοση της Giulia


 Η εφαρμογή των κινητήρων προδιαγραφών Euro 6D-Final επέφεραν συνολικά μείωση τιμών στη γκάμα του μοντέλου

Το όφελος για τον αγοραστή ξεκινά από τα €7,300 ευρώ και να φτάνει έως και τα €16,500 για την κορυφαία Giulia Quadrifoglio Verde.

Η τελευταία δικαίως έχει διεκδικήσει τη θέση της απέναντι στην αφρόκρεμα των σπορ κουπέ /σεντάν της κατηγορία, όπως, για παράδειγμα, απέναντι στη Mercedes-AMG C 63 S Coupe στο σχετικό βίντεο του βρετανικού evo.

Η νέα Giulia προδιαγραφών Euro 6D-Final, εφοδιασμένη με τον κινητήρα 2.0Τ των 200 ίππων, το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων, τον άξονα μετάδοσης από ανθρακονήματα και όλα τα υπόλοιπα προηγμένα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη του μοντέλου, είναι διαθέσιμη με €35,400 και τετραετή εργοστασιακή εγγύηση 160.00χλμ


Alfa Romeo Giulia

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον σύνολο για κάθε οδηγό που αγαπά την οδήγηση, ολοκληρώνουν οι χαμηλές εκπομπές ρύπων που εξασφαλίζουν και την καταβολή χαμηλών τελών κυκλοφορίας (€116)

Alfa Romeo Giulia 2021

Και η βασική «λέει»

Ήδη από τη βάση της γκάμας, η Giulia εφοδιάζεται με ένα από τα πλέον σύγχρονα και αποδοτικά σύνολα στην κατηγορία.

Ο κινητήρας 2.0Τ με απόδοση 200 ίππους και 330Nm ροπής -που είναι διαθέσιμα μόλις από τις 1.750σ.α.λ.- είναι τοποθετημένος στο διαμήκη άξονα και μεταφέρει τη δύναμη αποκλειστικά στους πίσω τροχούς.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, «οι επιδόσεις μιλούν από μόνες τους για τις δυνατότητες του κινητηρίου συνόλου. Για την επιτάχυνση από στάση στα 100χλμ./ώρα απαιτούνται μόλις 6,6δλ., ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 230χλμ./ώρα»

Μπορείτε να δείτε πιο αναλυτικές λεπτομέρειες στον ελληνικό επίσημο ιστότοπο.Info/Photo: alfaromeo.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει