Οι τιμές, κινητήρες και εκδόσεις για το Opel Crossland X

Post date:

Author:

Category:

H γάμα μοντέλων »Χ’ της Opel εμπλουτίζεται με το νέο Crossland X. Αυτές είναι οι εκδόσεις, οι κινητήρες και οι τιμές που ανακοινώθηκαν από την Opel Hellas

Ένα κλικ μεγαλύτερο από το Mokka X, το Crossland X, το επόμενο crossover στη γκάμα της Opel, λίγο πριν την πρώτη πανελλαδική δημοσιογραφική παρουσίασή του σε λίγες ημέρες, ξεκινά την πορεία του στην αγορά.

Θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με κινητήρα βενζίνης και μία »πετρέλαιο».

Οι τιμές ξεκινούν από τα €17.300 για την έκδοση 1.2 81 PS X-Cite και φτάνουν τα €21.800 για την έκδοση 1.6 CDTi 99 PS X-Clusive.

Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο ενώ η έκδοση »βενζίνη» turbo να μπορεί να εφοδιαστεί και με αυτόματο έξι σχέσεων.

Tο νέο crossover της Opel έχει σχεδίαση SUV (άλλη μια απόδεξη για τη μείξη μεταξύ των δύο διαφορετικών μέχρι πρότινος κατηγοριών) και υπόσχεται τεχνολογίες ανώτερης κατηγορίας, όπως βελτιωμένη κατά 30% ορατότητα και περισσότερες δυνατότητες πρακτικότητας και συνδεσιμότητας.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές εδώ. 

Info / Photo: opel.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Μιχάλης Λάμπρου
Μιχάλης Λάμπρου
Θήτευσε σε ιαπωνικά σεντάν (του μπαμπά). Στη συνέχεια ανακάλυψε την τέχνη τού να περπατά αθόρυβα, σαν τη γάτα τη νύχτα, και να παίρνει τα κλειδιά (του μπαμπά). Γράφει εξ αποστάσεως για το 4D (επαρχία, γαρ) και θέλει να μετακομίσει Αθήνα για να οδηγεί περισσότερα δημοσιογραφικά. Αν τον αφήσει ο μπαμπάς. Όσον αφορά τα αυτοκίνητα, του αρέσουν μόνο τα «μαμά».

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»

Citroën C5 Aircross. Το Citroën της δεκαετίας πάει «σφαίρα»

«Το Citroën C5 Aircross SUV μάλλον δικαιολογημένα μόλις έκανε επίδοση-ρεκόρ για τη μάρκα. Τολμηρό, άνετο, τόσο ποιοτικό όσο ποτέ και με χαρακήρα τυπικά Citroën»