Οι τιμές, κινητήρες και εκδόσεις για το Opel Crossland X

Post date:

Author:

Category:

H γάμα μοντέλων ”Χ’ της Opel εμπλουτίζεται με το νέο Crossland X. Αυτές είναι οι εκδόσεις, οι κινητήρες και οι τιμές που ανακοινώθηκαν από την Opel Hellas

Ένα κλικ μεγαλύτερο από το Mokka X, το Crossland X, το επόμενο crossover στη γκάμα της Opel, λίγο πριν την πρώτη πανελλαδική δημοσιογραφική παρουσίασή του σε λίγες ημέρες, ξεκινά την πορεία του στην αγορά.

Θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με κινητήρα βενζίνης και μία ”πετρέλαιο”.

Οι τιμές ξεκινούν από τα €17.300 για την έκδοση 1.2 81 PS X-Cite και φτάνουν τα €21.800 για την έκδοση 1.6 CDTi 99 PS X-Clusive.

Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο ενώ η έκδοση ”βενζίνη” turbo να μπορεί να εφοδιαστεί και με αυτόματο έξι σχέσεων.

Tο νέο crossover της Opel έχει σχεδίαση SUV (άλλη μια απόδεξη για τη μείξη μεταξύ των δύο διαφορετικών μέχρι πρότινος κατηγοριών) και υπόσχεται τεχνολογίες ανώτερης κατηγορίας, όπως βελτιωμένη κατά 30% ορατότητα και περισσότερες δυνατότητες πρακτικότητας και συνδεσιμότητας.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές εδώ. 

Info / Photo: opel.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει