Πάνω από 70 μοναδικά supercars και το υπερθέαμα στο Ζάππειο

Post date:

Author:

Category:

Περισσότερα από 70 μοναδικά supercars, όπως Lamborghini Gallardo, Elegant Mercedes SLS AMG, Porsche 997 GT2 και Ferrari 458 είχαν την ευκαιρία να δουν σήμερα από κοντά οι λάτρεις των υπερπολυτελών σπορ αυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της αυτοκινητιστικής διοργάνωσης ”6to6 Motor Europe Tour”

Supercars στο Ζάππειο

«Φωτιά» στα κινητά. Συμβαίνει στο Ζάππειο


Τα πανάκριβα αυτοκίνητα με τους τυχερούς κατόχους τους συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου από το πρωί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής απ’ όπου θα ξεκινήσουν τη διαδρομή των 3.000 χλμ.

Η έκθεση-παρουσίαση των αυτοκινήτων στο ελληνικό κοινό υλοποιείται με την αρωγή της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ισπανίας, καθώς αποτελεί γεγονός μεγάλης διεθνούς προβολής που αναδεικνύει τη χώρα μας ως προορισμό για τουρισμό πολυτελείας καθώς και γαστρονομικό τουρισμό.

Διαδρομή 3.000 χλμ. από την Ελλάδα στο Μονακό

Η διοργάνωση ξεκίνησε το 2006 στην Βαρκελώνη από το 6to6 Motor, μια κοινότητα που αντιπροσωπεύει το automotive lifestyle και απαρτίζεται από 15.000 μέλη και 1.500 ιδιοκτήτες υπερπολυτελών σπορ αυτοκινήτων.

Βασικός στόχος της είναι να προσφέρει στα μέλη της έναν πρωτότυπο τρόπο να απολαμβάνουν μαζί την οδήγηση σε αυθεντικές διαδρομές, διασχίζοντας διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, τοπία, πολιτισμούς και γαστρονομικές παραδόσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε το σχετικό video στο autotypos.gr πατώντας εδώΤο 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει