Παραμένουν ανοιχτές οι εκθέσεις αυτοκινήτων και τα συνεργεία

Post date:

Author:

Category:

Σε διευκρινιστική ανακοίνωση που λάβαμε από το Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, υπενθυμίζεται πως η «αλυσίδα» εμπορίας και συντήρησης παραμένει εν λειτουργία

Συνεργεία αυτοκινήτων

Ο κλάδος του αυτοκινήτου δέχεται, όπως είναι ευνόητο, έντονες πιέσεις με τα λοκντάουνς. Και προσπαθεί να διατηρηθεί στο ύψος του. Η εικονιζόμενη ράμπα σε συμβολικό χαρακτήρα


Είναι ενδεικτικό, ακούω, πως συγκεκριμένη εισαγωγική που είχε επενδύσει το καλοκαίρι σε προώθηση αυτοκινήτου με έμφαση στη «χαρά της οδήγησης», βρέθηκε προ εκπλήξεως. 

Ο κόσμος φαίνεται να τείνει προς πιο στερεοτυπικές επιλογές – με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην ευρύτερη αγορά.

Με την ευκαιρία, να προσθέσω πως είναι μάλλον ιστορικής σημασίας το τάιμινγκ καθώς ο μήνας Σεπτέμβριος σηματοδότησε, για πρώτη φορά στην ιστορία, τις πωλήσεις των ηλεκτρικών αυτοκινήτων να ξεπερνούν τις αντίστοιχες των πετρελαιοκίνητων.

Μπορείτε να διαβάσετε τους κερδισμένους της χρονιάς και το πώς εξελίσσεται η αγορά των ντίζελ/βενζινοκίνητων/ηλεκτρικών στον παρακάτω σύνδεσμο.


Best seller αυτοκίνητα

Πάντως, τουλάχιστον, είναι θετικό πως με βάση το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε, η προσέλευση στις εκθέσεις αυτοκινήτων και τα συνεργεία επιτρέπεται εν μέσω καραντίνας.

Συγκεκριμένα, συμπεριλαμβάνεται στην περίπτωση 2 των κατ΄ εξαίρεση μετακινήσεων (μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης), στο αντίστοιχο sms που στέλντε στο 13033

Ελπίζω ο σχετικός κλάδος να συνεχίσει να διατηρεί, παρά την οικονομική χλαπαταγή, τις ανάσες του. Έστω με αναπνευστήρα.


Subaru STI

Photo: lexus.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει