Αγγελία που χαζεύουμε: πόσο πωλείται το μοναδικό Peugeot 205 T16;

Post date:

Author:

Category:

Peugeot-205 T16-car.gr

Όπως γράφαμε όταν οδηγήσαμε το Peugeot 205 T16, «η στιγμή που έχεις την τύχη να οδηγήσεις το ένα από τα δύο Peugeot 205 T16 που βρίσκονται στην Ελλάδα είναι κάτι σαν ευκαιρία ζωής». Και ακόμα περισσότερο αυτό ισχύει για όποιον αποκτήσει το Peugeot 205 T16 πoυ φιγουράρει εδώ και μερικές ώρες στις αγγελίες του car.gr

Η καταχώριση το περιγράφει ότι «πουλήθηκε καινούριο στη Γαλλία και υπάρχει πλήρες ιστορικό service και ιδιοκτητών» ενώ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει, σύμφωνα με την αγγελία, μόλις 10.089 χιλιόμετρα στο οδόμετρο. Το ποσόν που ζητείται είναι €220.000. 

Μπορείτε να δείτε το Peugeot 205 T16 που πωλείται από γνωστή εμπορία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στα βόρεια προάστια της Αθήνας, εδώ.

Y.Γ. Το 4Drivers δεν γνωρίζει, συστήνει ή μεσολαβεί για τις αγγελίες που αναδημοσιεύει.

Photo: 4Drivers

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Ford Ranger Raptor. Bad ass με καρότσα

«Η εμπειρία με το Ford Ranger Raptor ήταν ικανή να σε κάνει να βλέπεις ένα pick-up ως κύριο αυτοκίνητο. Αδρεναλίνη με καρότσα. Δεν σου τυχαίνει και κάθε μέρα»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»