Καλύτερος εξοπλισμός για το Peugeot 208

Post date:

Author:

Category:

Peugeot 208 τιμη

 

 

Το νέο Peugeot 208 με τους βραβευμένους turbo κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου προσφέρεται με καλύτερο εξοπλισμό από ποτέ  και σε ανταγωνιστική τιμή

Με το νέο Peugeot 208 δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αναζήτηση του σημείου προορισμού σας, τις εναλλακτικές διαδρομές ή το συνολικό χρόνο της διαδρομής σας. Με δώρο το σύστημα πλοήγησης 3D Navigation μπορείτε πάντα να βρίσκετε γρήγορα και εύκολα τον προορισμό σας.

 

Επίσης, η κάμερα οπισθοπορείας κάνει πιο εύκολη από ποτέ την διαδικασία στάθμευσης απεικονίζοντας τον περιβάλλοντα χώρο.

Peugeot 208 τιμη

 To Peugeot 208 διατίθεται με 4 χρόνια δωρεάν σέρβις και 4 χρόνια εγγύηση

Στα βασικά χαρακτηριστικά της έκδοσης 1.2 είναι ο τρικύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας PureTech 110 ίππων S&S, ο οποίος έχει βραβευτεί για τρεις διαδοχικές χρονιές ως ο «Κινητήρας της Χρονιάς» στην κατηγορία «1,0-1,4 λίτρων».

 

Η δε έκδοση 1.2 110 Allure (το πλουσιότερο επίπεδο εξοπλισμού)  διατίθεται πλέον από την ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot στην τιμή των €15.200.

Info/Photo: Peugeot

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει