«Κεραυνός εν αιθρία». Η απόσυρση από την Peugeot

Post date:

Author:

Category:

Peugeot απόσυρση

 

Μέχρι τις 15 Ιουλίου η Peugeot προσφέρει απόσυρση και ανταλλαγή του παλιού σου αυτοκινήτου

Νέο «κορμί» ή γερασμένες καταστάσεις; Μιλώντας για αυτοκίνητα, η ελληνική αγορά αυτοκινήτου είναι κάτι σαν οίκος ευγηρείας. Όταν ο μέσος όρος ηλικίας των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας είναι 15,4 ετών -με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε εκπεμπόμενους ρύπους, μειωμένη ασφάλεια και άφθονο πονοκέφαλο στη συντήρησή τους- η ελληνική αγορά φιγουράρει στις χειρότερες θέσεις πανευρωπαϊκά.

Σύμφωνοι, η Κροατία έχει, κατά τι, ακόμα πιο γερασμένο στόλο. Aλλά αυτή, τουλάχιστον, έφτασε στον τελικό του Μουντιάλ…

Ταυτόχρονα, όσο η Πολιτεία δεν παρέχει το επιπλέον κίνητρο της απόσυρσης για να απαλλαγεί κάποιος από το παλαιάς τεχνολογίας αυτοκίνητό του, το καλοκαίρι του 2018, όσο ζεστό κι αν είναι, παραμένει αυτοκινητικά νωθρό Ή μήπως όχι;  Γιατί, ξέρεις, την ώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές κάτι «καυτό», εμπορικά επαναστατικό συμβαίνει.

Μέχρι τις 15 Ιουλίου, λοιπόν, η Peugeot προσφέρει την απόσυρση και τα οφέλη ανταλλαγής με μια νέα εμπορική πολιτική στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου! Κανονικός κεραυνός εν αιθρία. Όποια κι αν είναι η κατάσταση του αυτοκινήτου σου. Ακόμα κι αν έχεις κάποιο με χαμηλή εμπορική αξία. Ή και μηδενική. Ανεξαρτήτως κατάστασης.

Η Peugeot παρέχει όλες τις εκπτώσεις απόσυρσης, αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες διαγραφής για να μην ταλαιπωρείσαι και παρέχει ένα επιπλέον κίνητρο στο να απολαύσεις όποιο από τα πολυβραβευμένα μοντέλα της ονειρεύεσαι!

Η γκάμα των Peugeot και SUV Peugeot έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες της. Μπες μέσα, οδήγησε, ζήσε το νέο «κορμί». Η κίνηση-ματ του καλοκαιριού σε περιμένει μέχρι τις 15 Ιουλίου! Συμβαίνει τώρα.

Photo: Peugeot

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει