Μόνο αγάπη. Για Peugeot και δωρεάν μεταλλικό χρώμα

Post date:

Author:

Category:

Peugeot

 

Ο Άγιος Βαλεντίνος γιόρτασε. Σειρα έχεις εσύ να παραγγείλεις το δικό σου Peugeot με δωρεάν μεταλλικό χρώμα μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Μάθε πώς η αγάπη βοηθά

- Διαφήμιση-

Μπαίνεις στην επίσημη σελίδα της Peugeot στο Facebook, ξεκινάς συνομιλία μέσω messenger με το BOT της Peugeot, πατάς ”Get Started”, επιλέγεις το μοντέλο που σε ενδιαφέρει και παίρνεις έναν μοναδικό κωδικό.

 

Μετά, πηγαίνεις σε ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα Peugeot και εξαργυρώνεις τον κωδικό σου για όποιο μοντέλο θέλεις ανάμεσα στα 108, 208, 301, 308 και για τα SUV 2008 και 3008.

 

Το bot είναι ένα πλήρως αυτοματοποιημένο λογισμικό που κατανοεί τις ανάγκες του χρήστη και διοχετεύει τις ζητούμενες πληροφορίες. Πρόκειται για άλλη μια πρωτοτυπία της ελληνικής αντιπροσωπείας της Peugeot, καθώς είναι η μοναδική εισαγωγική εταιρεία αυτοκινήτων που έχει ενεργοποιήσει αυτή την εφαρμογή.  

 

Μεγάλη η χάρη του Αγίου.

Info/Photo: peugeot.gr

 

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει