Ποια είναι το πιο εμπορικά μοντέλα της Porsche στη Ν.Α. Ευρώπη;

Post date:

Author:

Category:

Porsche

 

Η Porsche Central and Eastern Europe ανακοίνωσε ρεκόρ παραδόσεων για έκτο διαδοχικό έτος. Aυτά είναι τα μοντέλα που πρωταγωνίστησαν

Στη συγκεκριμένη περιφέρεια* παραδόθηκαν σε πελάτες συνολικά 6.185 οχήματα το 2017, αριθμός που αντιστοιχεί σε αύξηση 11% έναντι του προηγούμενου έτους.

 

Με την παρουσίαση στην αγορά των νέων μοντέλων Panamera sedan και Sport Turismo, οι συνολικές παραδόσεις της σειράς μοντέλων κατέγραψαν εντυπωσιακή αύξηση κατά 230% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

 

Τα δίπορτα sport αυτοκίνητα της Porsche συνεχίζουν να ενθουσιάζουν τους πελάτες στην Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη. Έτσι, τα μοντέλα 718 Boxster/Cayman με τον κινητήρα στο κέντρο κατέγραψαν σημαντική αύξηση παραδόσεων κατά 18%, ενώ η θρυλική σειρά μοντέλων 911 συνέχισε τη σταθερή της ανοδική πορεία με αύξηση των παραδόσεων κατά 3% έναντι του προηγούμενου έτους.

Η σειρά μοντέλων Macan έχει καταγράψει ως τώρα το καλύτερο έτος πωλήσεων, παραμένοντας η κορυφαία σειρά μοντέλων από άποψη συνολικών παραδόσεων για δεύτερη χρονιά στη σειρά, με αύξηση των παραδόσεων κατά 3% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

 

Με μικρή διαφορά στις συνολικές παραδόσεις ακολούθησε η σειρά μοντέλων Cayenne, αν και η σταδιακή παύση διάθεσης της προηγούμενης γενιάς προκάλεσε μείωση σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

 

*H Porsche Central and Eastern Europe είναι υπεύθυνη για 26 εισαγωγείς στις εξής χώρες: Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Δημοκρατία της Τσεχίας, Εσθονία, Γεωργία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισραήλ, Καζακστάν, Λετονία, Λιθουανία, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Μάλτα, Μολδαβία, Ρουμανία, Πολωνία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τουρκία και Ουκρανία.Πολωνία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τουρκία και Ουκρανία.

Photo: Porsche / Χ. Καραγιωργάκης

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει