Πόσο στοιχίζει να συντηρείς μία Porsche στην επίσημη αντιπροσωπεία;

Post date:

Author:

Category:

After Sales Program 2018

 

Η επίσημη εισαγωγική της Porsche στην Ελλάδα μόλις ετοίμασε το αναλυτικό πρόγραμμα κόστους συντήρησης στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της εταιρείας. Δείτε τι στοιχίζει ακριβώς.

Ο στόχος του »After Sales Program 2018» είναι, αφενός, να διατηρείται το αυτοκίνητο σε μια κατάσταση που ανταποκρίνεται με τις αυστηρές προδιαγραφές που προβλέπει και απαιτεί διεθνώς η Porsche και, αφετέρου,  να παραμένει υψηλή η αξία της ως αυτοκίνητο μοναδικών προδιαγραφών.

 

Για όσους έχουν επενδύσει στην αγορά μιας Porsche, η δυνατότητα τού να έχεις ένα αυτοκίνητο με υψηλή μεταπωλητική αξία και ακριβές ιστορικό συντηρήσεων από αυτούς που ξέρουν, είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση.

 

Και στις μέρες μας η εργοστασιακή, συνεχής συντήρηση, με βάση τις απαιτήσεις του κατασκευαστή, με πλήρες ιστορικό εργασιών και ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν, είναι ένα από τα στοιχεία που προσθέτουν αξία σε κάθε αυτοκίνητο.

 

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που μετεκπαιδεύονται συνεχώς, γνήσια ανταλλακτικά Porsche, ειδικά εργαλεία και διαγνωστικά, συμπληρώνουν ένα σύνολο υπηρεσιών που εξασφαλίζουν ότι η κάθε Porsche, παραμένει μοναδική και με σταθερά υψηλή τιμή μεταπώλησης.

 

Στη Μοτοδυναμική, με τα ειδικά προγράμματα συντήρησης , κρατιέται σταθερά χαμηλά το κόστος συντήρησης και εξασφαλίζεται στους πελάτες ότι έχοντας όλα τα δεδομένα του αυτοκινήτου στα χέρια τους, συνεχίζουν να οδηγούν και να απολαμβάνουν ήσυχοι και ασφαλείς μια αυθεντική Porsche.

Οι παραπάνω είναι μερικές ενδεικτικές τιμές του »After Sales Progtam 2018» ενώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά το κόστος για όλα τα μοντέλα της πρόσφατης ιστορίας της Porsche (ξεκινώντας από την Porsche 986 και εντεύθεν) στο αρχείο εδώ.

Info/Photo: porsche.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Ford Ranger Raptor. Bad ass με καρότσα

«Η εμπειρία με το Ford Ranger Raptor ήταν ικανή να σε κάνει να βλέπεις ένα pick-up ως κύριο αυτοκίνητο. Αδρεναλίνη με καρότσα. Δεν σου τυχαίνει και κάθε μέρα»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»