Πόσο στοιχίζει να συντηρείς μία Porsche στην επίσημη αντιπροσωπεία;

Post date:

Author:

Category:

After Sales Program 2018

 

Η επίσημη εισαγωγική της Porsche στην Ελλάδα μόλις ετοίμασε το αναλυτικό πρόγραμμα κόστους συντήρησης στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της εταιρείας. Δείτε τι στοιχίζει ακριβώς.

Ο στόχος του ”After Sales Program 2018” είναι, αφενός, να διατηρείται το αυτοκίνητο σε μια κατάσταση που ανταποκρίνεται με τις αυστηρές προδιαγραφές που προβλέπει και απαιτεί διεθνώς η Porsche και, αφετέρου,  να παραμένει υψηλή η αξία της ως αυτοκίνητο μοναδικών προδιαγραφών.

 

Για όσους έχουν επενδύσει στην αγορά μιας Porsche, η δυνατότητα τού να έχεις ένα αυτοκίνητο με υψηλή μεταπωλητική αξία και ακριβές ιστορικό συντηρήσεων από αυτούς που ξέρουν, είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση.

 

Και στις μέρες μας η εργοστασιακή, συνεχής συντήρηση, με βάση τις απαιτήσεις του κατασκευαστή, με πλήρες ιστορικό εργασιών και ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν, είναι ένα από τα στοιχεία που προσθέτουν αξία σε κάθε αυτοκίνητο.

 

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που μετεκπαιδεύονται συνεχώς, γνήσια ανταλλακτικά Porsche, ειδικά εργαλεία και διαγνωστικά, συμπληρώνουν ένα σύνολο υπηρεσιών που εξασφαλίζουν ότι η κάθε Porsche, παραμένει μοναδική και με σταθερά υψηλή τιμή μεταπώλησης.

 

Στη Μοτοδυναμική, με τα ειδικά προγράμματα συντήρησης , κρατιέται σταθερά χαμηλά το κόστος συντήρησης και εξασφαλίζεται στους πελάτες ότι έχοντας όλα τα δεδομένα του αυτοκινήτου στα χέρια τους, συνεχίζουν να οδηγούν και να απολαμβάνουν ήσυχοι και ασφαλείς μια αυθεντική Porsche.

Οι παραπάνω είναι μερικές ενδεικτικές τιμές του ”After Sales Progtam 2018” ενώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά το κόστος για όλα τα μοντέλα της πρόσφατης ιστορίας της Porsche (ξεκινώντας από την Porsche 986 και εντεύθεν) στο αρχείο εδώ.

Info/Photo: porsche.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει