Πώς σχεδιάζεται ένα αυτοκίνητο στο DS Design Studio; (βίντεο)

Post date:

Author:

Category:

Η DS μας προσκαλεί στα παρασκήνια της δημιουργίας ενός αυτοκινήτου, με δυο σειρές επεισοδίων μέσα στο DS Design Studio, στο Παρίσι

DS design studio

Η ομαδική εργασία, το ταλέντο, οι φρέσκιες ιδέες. Συμβαίνουν τώρα στο DS Design Studio. Δείτε τα βίντεο που μόλις «ανέβηκαν»


Στην πρώτη σειρά επεισοδίων, καταδεικνύεται η προσπάθεια 15 ατόμων που αναμιγνύονται στη διαδικασία της σύλληψης, της εξέλιξης και της προϊοντικής τοποθέτησης

Από τους ίδιους μαθαίνουμε τις δυσκολίες, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τις χειρίζονται σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, που δεν έχει προηγούμενο για κανέναν.

Από τη σχεδίαση του κάθε μοντέλου, την εξέλιξη και την μηχανολογική του προσέγγιση, έως την κατασκευή και την πώληση, οι άνθρωποι της DS Automobiles αποκαλύπτουν τα μυστικά της δουλειάς τους στα σύντομα βίντεο που προβάλλονται από τις επίσημες σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της DS Automobiles. 

Η δεύτερη σειρά, αποτελείται από video με γενικό τίτλο “Did you know?” . Δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους  ενδιαφερόμενους να μάθουν πολλές άγνωστες λεπτομέρειες, αλλά και να αναδειχθούν τα ξεχωριστά μοντέλα και οι υπηρεσίες της DS Automobiles.

Η πρώτη σειρά επεισοδίων, προβάλλεται ήδη από την Παρασκευή 3 Απριλίου. 

Η επικοινωνία της DS

«Όπως και όλος ο υπόλοιπος πληθυσμός, έτσι και εμείς, αντιμετωπίζουμε κάθε μια από τις νέες προκλήσεις και είχαμε την ιδέα να μοιραστούμε τα στιγμιότυπα από τη ζωή μας στην Εταιρεία με όλους τους φίλους μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Με τα παρακάτω βίντεο, δίνουμε την ευκαιρία σε όλους όσους  θέλουν να μάθουν τι κρύβεται πίσω από τις διαδικασίες για την εξέλιξη κάποιου αυτοκινήτου, από τη σχεδίασή του σε λευκό χαρτί, μέχρι την πώλησή του»

«Επιπρόσθετα, αυτό που βλέπει κανείς μέσα από τα βίντεο, είναι η ευχαρίστηση που εισπράττουν οι γυναίκες και οι άντρες συνεργάτες της DS Automobiles στην καθημερινότητά τους. Αυτός είναι ένας νέος τρόπος για να δείξουμε πως είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και επαφή με τους πελάτες μας».

Bastien Schupp, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας DS Automobiles 


DS 7 Crossback E-Tense 4x4

Info/Photo: dsautomobiles.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει