Πουλώντας το Impreza του McRae. Η δουλειά του έμπορα του σωστού (βίντεο)

Post date:

Author:

Category:

Είναι το ίδιο ακριβώς Subaru Impreza WRC που οδηγούσε ο Colin McRae το 1997. Σ’ αυτό το μπάκετ κάθισε ο σκωτζέζος θεός του motorsport. Και τώρα είναι βούτυρο στο ψωμί του Max Girardo που ξέρει να πουλάει τους μύθους

Impreza WRC McRae for sale

Το Impreza του McRae έχει περάσει ΜΟΤ, κυκλοφορεί κανονικά στο δρόμο και περιμένει τον επόμενο που θα το ρίξει κανονικά στο δρόμο. Εκεί που ίσως θα ‘θελε και ο Colin


Ο Max Girardo κάνει την καλύτερη δουλειά στον κόσμο: πουλάει τους μύθους της αυτοκίνησης

Πρώτα θήτευσε στις δημοπρασίες του οίκου RM Sotheby’s, περίπου δέκα χρόνια.

Σ’ αυτό το διάστημα οργάνωσε το ευρωπαϊκό παράρτημα του οίκου και βάρεσε το σφυρί σε μερικά από τα πιο ακριβά έργα τέχνης της αυτοκίνησης.

Έχοντας μάθει καλά τη μπίζνα της πώλησης στα υψηλότερα κλιμάκια αγοραστών, τα τελευταία χρόνια έκανε το δικό του μαγαζί, το Girardo & Co, με έδρα το Οξφορντσάιρ της Μ. Βρετανίας.

Max Girardo

Μύθος σε μπλε

Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον κερδίζει αναπόφευκτα το Impreza του McRae.

Μπορείτε να το δείτε στο καλογυρισμένο βίντεο. Δε θυμόμαστε, πάντως, να έχουμε δει ξανά τον Max Girardo στη θέση του οδηγού.

Ο ήχος, ο κινούμενος θρύλος, οι αλλαγές των σχέσεων στο χειροκίνητο κιβώτιο χωρίς να πατάς συμπλέκτη (ενώ δεν είναι σειριακό), το μπλε Impreza με το οποίο, έτσι ακριβώς, συμμετείχε ο Colin στην Αργεντινή, το ’97

Πωλείται επιπλωμένο και κανονικά για χρήση δρόμου. Ένα σημαντικό selling point στο οποίο, ξανά και ξανά, αναφέρεται ο Girardo προς άγραν εύπορων πελατών.

Αν μη τι άλλο, ενδιαφέρον.


Colin McRae Ford

Photo: supercar-driver.com

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει