Σχεδίασε το αγαπημένο σου Nissan. Κάτι για τα πιτσιρίκια

Post date:

Author:

Category:

Εν μέσω κορωνοϊού, η Nissan σε προσκαλεί να σχεδιάσεις το αγαπημένο σου μοντέλο. Μία δημιουργική πρωτοβουλία της όσο μένουμε σπίτι

Nissan ζωγραφική Bliebird

Το θρυλικό Nissan Bluebird SSS, ένα απ΄τα πρώτα μοντέλα της με τα οποία άρχισε να χτίζει τη σχέση της με όσους αγαπούν την οδήγηση, σε σκίτσο. Περιμένει τα πιτσιρίκια να γεμίσουν με χρώμα τις ώρες τους


Η Nissan προσφέρει 23 νέες σελίδες  για να τις γεμίσουμε με χρώμα, με μερικά από τα πιο αγαπημένα κλασικά αυτοκίνητά της

Τρέχοντα μοντέλα, φουτουριστικά πρωτότυπα, αλλά και “cult classic”, όπως τα Nissan Figaro και ChoiMobi.

Οι σχεδιαστές της Nissan, από όλο τον κόσμο, δημιούργησαν αυτές τις σελίδες τις τελευταίες εβδομάδες, μια περίοδο κατά την οποία πολλοί άνθρωποι έμεναν στο σπίτι τους,  λόγω της παγκόσμιας πανδημίας  κορωνοϊού.

«Η έμπνευσή μας για αυτό το έργο προήλθε από τον σχεδιαστή της Nissan, Giovanny Arroba, το δημιουργικό μυαλό πίσω από το πρόσφατα αποκαλυφθέν πρωτότυπο αυτοκίνητο Ariya», δήλωσε o  Albaisa.


O Gio κλήθηκε να δώσει συμβουλές για το πώς μπορεί κάποιος να γίνει σχεδιαστής αυτοκινήτων. Είπε, απλά και όμορφα, «Σχεδίασε σαν τρελός. Σχεδίασε, σχεδίασε, σχεδίασε»

Nissan Fairlady 240Z
Nissan 370Z Roadster
σχεδίασε Nissan GT-R

Σχεδίασε, σχεδίασε, σχεδίασε

«Το draw, draw, draw, ( να σχεδιάζεις, να σχεδιάζεις, να σχεδιάζεις), στον κόσμο μας, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κλείσεις το χάσμα ανάμεσα σε υπέροχες δημιουργικές παρορμήσεις που έχεις στο νου σου  και να τις κάνεις πραγματικότητα».

«Ειδικά όταν αντιμετωπίζουμε αυτή την παγκόσμια πανδημία μαζί», δήλωσε ο Alfonso Albaisa,  ανώτερος αντιπρόεδρος παγκόσμιου σχεδιασμού της Nissan.

«Η ομάδα των σχεδιαστών μας, παγκοσμίως, εκμεταλλεύεται αυτή τη στιγμή για να δημιουργήσει, να σχεδιάσει, να ονειρευτεί δημιουργικά. Γνωρίζω ότι μερικά από τα καλύτερα έργα τους θα προέλθουν από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε τώρα. Έτσι σκεφτήκαμε,” γιατί να μην δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά και να την μοιραστούν με εκείνους που θα το εκτιμήσουν;»

Δείτε το σχτικό βίντεο με τον Alfonso Albaisa να εξηγεί τα περαιτέρω μαζί με την πιτσιρικαρία.

Nissan GT-R Nismo

Info/Illustration: nissan.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει