Αυτές είναι οι τιμές του νέου Seat Arona

Post date:

Author:

Category:

Seat Arona

 

Το νέο SUV της Seat το είδαμε από κοντά σε πανελλήνια πρώτη στην Έκθεση Αυτοκίνηση που ολοκληρώθηκε. Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος ενός μοντέλου που βρίσκεται για πρώτη φορά στη γκάμα της εταιρείας

- Διαφήμιση-

Όπως σημειώνει το δελτίο Τύπου της εταιρείας, ”το νέο Seat Arona έρχεται να κορυφώσει το πιο επιθετικό προϊοντικό πλάνο στην ιστορία της μάρκας και να αποτελέσει ένα επιπλέον βασικό της μοντέλο σε μια ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη κατηγορία της αγοράς. 

 

Φέρνοντας τεχνολογίες υποβοήθησης που συναντώνται σε μεγαλύτερες κατηγορίες, συνδεσιμότητα, κορυφαία ασφάλεια, πλούσιους εσωτερικούς χώρους και κορυφαίο πορτ μπαγκάζ 400 lt, το νέο Arona προσφέρει λύσεις μετακίνησης για κάθε δυνατή ανάγκη. 

 

Με τη χαρακτηριστική σχεδίαση ενός Seat, με οδική συμπεριφορά που συναρπάζει και με πλήρη γκάμα αποδοτικών και οικονομικών κινητήρων, το νέο Αrona έρχεται να αποτελέσει την πιο μοντέρνα έκφραση του DNA της ισπανικής μάρκας”. 

 

Οι τιμές για το νέο Seat Arona ξεκινούν από €14.900 με τον βενζινοκινητήρα 1.0 TSI Eco των 95 PS και από €16.900 για τον diesel 1.6 TDI των 95 PS. 

 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τιμές της Seat εδώ.

Photo: Seat

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει