H Seat προχωρά με ρεκόρ πωλήσεων

Post date:

Author:

Category:

Seat Arona

 

Το Seat Arona, το πρώτο SUV της ισπανικής εταιρείας στη συγκεκριμένη κατηγορία, δίνει το στίγμα μιας νέας, δυνατής εποχής 

#Η εκκίνηση της χρονιάς για τις παγκόσμιες πωλήσεις της SEAT στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και το αποτέλεσμα ήταν η επίτευξη νέου ρεκόρ πωλήσεων. Τον πρώτο μήνα του έτους, η Μάρκα πούλησε 38.900 αυτοκίνητα, 20,4% περισσότερα από το 2017 (32.300) και πέτυχε το υψηλότερο αποτέλεσμα πωλήσεων Ιανουαρίου.

 

#Το νέο SEAT Arona έδωσε ώθηση στα αποτελέσματα των πωλήσεων της SEAT, όπου μόνο τον Ιανουάριο, η μάρκα πούλησε 4.600 μονάδες από το νέο crossover, το οποίο βρίσκεται ακόμα στην φάση λανσαρίσματος.

 

#Σύμφωνα με τον SEAT Vice-President Sales and Marketing, Wayne Griffiths, «ξεκινήσαμε το 2018 με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, τον υψηλότερο όγκο πωλήσεων στην ιστορία μας και συνεχίζουμε με την ίδια θετική τάση με το 2017. Το Ateca μας έδωσε σταθερή ανάπτυξη πέρυσι και το Arona θα συνεχίσει την αύξηση των πωλήσεων μας και το 2018. Μαζί με το Ibiza και το κορυφαίο μοντέλο της μάρκας μας το Leon, είναι οι βασικοί μας πυλώνες».

 

#Τον Ιανουάριο, η Ισπανία, η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο διατήρησαν τις αυξημένες πωλήσεις που είχαν σημειώσει και στο τέλος του 2017. Η Ισπανία ηγήθηκε των πωλήσεων με 8.000 αυτοκίνητα (+20.3%), ακολουθούμενη από τη Γερμανία (6.500 πωλήσεις, +12.0%) και το Ηνωμένο Βασίλειο (4,200 πωλήσεις, +9,9%).

 

 #Η “επιθετική” πολιτική της ισπανικής αυτοκινητοβιομηχανίας σε διεθνές επίπεδο προχωρά με σταθερά βήματα παράλληλα με την επέκταση της γκάμας των μοντέλων της.

 

#Μετά το λανσάρισμα των Ateca, Leon, Ibiza και Arona τα δύο τελευταία χρόνια, η SEAT συνεχίζει και το 2018 με τη προσθήκη του νέου 7-θέσιου SUV. Επιπλέον η SEAT θα ενισχύσει τη γκάμα της με το Arona TGI που θα προστεθεί στα μοντέλα Mii, Ibiza και Leon που τροφοδοτούνται με συμπιεσμένο φυσικό αέριο.

Ιnfo / Photo: Seat

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Ford Ranger Raptor. Bad ass με καρότσα

«Η εμπειρία με το Ford Ranger Raptor ήταν ικανή να σε κάνει να βλέπεις ένα pick-up ως κύριο αυτοκίνητο. Αδρεναλίνη με καρότσα. Δεν σου τυχαίνει και κάθε μέρα»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»