Χάνοντας τα δυο του πόδια. Το σκληρό πρόσωπο του motorsport

Post date:

Author:

Category:

O Billy Monger είναι ένας δεκαοκτάχρονος οδηγός της βρετανικής F4. Και έχασε τα δυο του πόδια σε ένα τρομερό ατύχημα στον πρόσφατο αγώνα που έγινε στο Donington Park. Σκληρό.

Η Derby Telegraph χαρακτήρισε τη στιγμή που το μονοθέσιό του προσέκρουσε σε ένα άλλο σταματημένο (και προς το οποίο δεν είχε οπτική επαφή) ως μια από τις πιο τρομακτικές συγκρούσεις στην ιστορία του mοtorsport.

Ήταν τόση η σφοδρότητά της που επί 90 λεπτά προσπαθούσε το ειδικευμένο προσωπικό να απεγκλωβίσει τον άτυχο Billy απ΄τα μεταλλικά συντρίμμια. 

- Διαφήμιση-

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν τα δυο του πόδια. Τώρα, ο Billy είναι αντιμέτωπος (όπως και οι γονείς του) στο να δει τη ζωή του να αλλάζει δραματικά. 

Η στιγμή της σύγκρουσης αποτυπώθηκε μέσω της κάμερας στο μονοθέσιό του και την παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα χιλιάδες τηλεθεατές που έβλεπαν τον αγώνα σε live μετάδοση.

Σχεδόν άμεσα αναρτήθηκε και μια ιστοσελία με το domain ”JustGiving”, της οποίας στόχος είναι να συγκεντρωθούν 260.000 λίρες ενώ μέσα σε λίγες ώρες είχε συγκεντρωθεί το ποσόν των 130.000 λιρών από περίπου 3.800 επισκέπτες που ευαισθητοποίηθηκαν.

Ναι, είναι το σκληρό πρόσωπο του mototsport. Ακόμα περισσότερο όταν πλήττει μια δεκαοκτάάχρονη αθωότητα.

Το video πονάει.

Photo: Google

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει