Η Skoda σπάει το φράγμα των 20 εκατομμυρίων αυτοκινήτων

Post date:

Author:

Category:

Skoda πωλήσεις

 

H Skoda, η επιτυχία της και η πρόκληση της νέας εποχής

  • Ξεκίνησε η γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο Kvasiny για το αυτοκίνητο-ορόσημο της εταιρίας Skoda Karoq

  • Το νέο Skoda Karoq θα  λανσαριστεί στις αγορές στα τέλη Οκτωβρίου 2017. Στην Ελλάδα αναμένεται στις αρχές του 2018.

 

Στο εργοστάσιο της ŠKODA AUTO Kvasiny, το 20ό εκατομμυριοστό αυτοκίνητο της εταιρείας κύλισε από τη γραμμή παραγωγής. Το αυτοκίνητο-ορόσημο είναι ένα Skoda Karoq το οποίο υπογραμμίζει την επιτυχημένη στρατηγική ανάπτυξης της Skoda. Η ανάπτυξη της εταιρείας ήταν αξιοσημείωτη, ιδιαίτερα από τότε που έγινε μέλος του ομίλου Volkswagen το 1991.

 

“Η παραγωγή 20 εκατομμυρίων αυτοκινήτων αποτελεί τεράστιο ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας μας”, δηλώνει ο Διευθύνων σύμβουλος της Skoda Auto, Bernhard Maier. “Στόχος  μας είναι να κατακτήσουμε και πάλι ένα ρεκόρ παραγωγής και πωλήσεων για αυτή τη χρονιά. Πιστεύουμε ότι αυτό θα επιτευχθεί χάρη στη στρατηγική μας για το 2025, η οποία θα προετοιμάσει με μεγάλη ακρίβεια τη Skoda για τις επικείμενες αλλαγές της κοινωνίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας“.

 

“Έχουμε 20 εκατομμύρια λόγους για να είμαστε περήφανοι”, αναφέρει το μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της ŠKODA για την παραγωγή και τις μεταφορές, προσθέτοντας: “Αυτό το επίτευγμα υπογραμμίζει την απόδοση των εργοστασίων παραγωγής μας καθώς και την εξειδίκευση της ομάδας μας”.

Σήμερα, η αυτοκινητοβιομηχανία αντιμετωπίζει επίσης ριζικές αλλαγές και προκλήσεις οι οποίες  χαρακτηρίζονται από τα βασικά θέματα της ηλεκτροκίνησης, της αυτόνομης οδήγησης και της συνδεσιμότητας

Με τη στρατηγική του 2025, η Skoda Auto είναι πολύ καλά προετοιμασμένη για όλες αυτές τις προκλήσεις ενώ πιέζει δυναμικά εφαρμόζοντας την ηλεκτροκίνηση στη γκάμα των μοντέλων της προσφέροντας πέντε αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα σε διάφορες κατηγορίες έως το 2025. Με το Skoda Vision E ο κατασκευαστής παρουσίασε το όραμά του για ηλεκτρική και αυτόνομη οδήγηση στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.

Info/Photo: Kosmocar

 

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει