H Subaru φέρνει τα Speedcar στην Ελλάδα

Post date:

Author:

Category:

Subaru Πλειάδες

 

Η εταιρεία Πλειάδες Motors ΑΕ με χαρά ανακοινώνει την συνεργασία της με την Industrias Lahoz, αναλαμβάνοντας από τον Ιούλιο του 2017, την αποκλειστική πώληση και υποστήριξη των προϊόντων της Speedcar στην Ελλάδα

Η αγάπη του για το KartCross οδήγησε τον Γιάννη Χεκιμιάν, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Πλειάδες Motors ΑΕ, επίσημου εισαγωγέα της Subaru στην Ελλάδα, να αναζητήσει και να φέρει την αντιπροσωπεία της κορυφαίας ισπανικής εταιρείας και κατασκευάστριας οχημάτων autocross και αναβάσεων. 

 

Η Industrias Lahoz βρίσκεται στην πόλη Golmes στην περιοχή Lleida της Ισπανίας. Πίσω από την σχεδίαση και παραγωγή των οχημάτων Speedcar βρίσκεται ο πρωτοπόρος Delfin Lahoz.

 

Ο Delfin Lahoz ήταν αυτός, που το 1998 παρουσίασε το πρώτο Speedcar, ένα compact όχημα autocross με εκπληκτικές επιδόσεις. Με συνεχείς βελτιώσεις σε όλες του τις κατασκευές, τα οχήματα του Lahoz έχουν διαπρέψει στους αγώνες autocross, πετυχαίνοντας τις περισσότερες νίκες τόσο σε εθνικό (Ισπανία) όσο και σε διεθνές επίπεδο. 

 

Το 2004 ιδρύθηκε η εταιρεία Industrias Lahoz, για να ενσωματώσει την παραγωγή αλλά και την εμπορική εκμετάλλευση των οχημάτων Speedcar, τα οποία διατίθενται πλέον σε διάφορες χώρες ανά την υφήλιο.

Speedcar Subaru

 

Η επιμονή του Delfin στην ποιότητα και στην αξιοπιστία έχει ως αποτέλεσμα μια γκάμα εξαιρετικών οχημάτων τα οποία ακούν στα ονόματα XTREM, TTX (autocross) και GTR (αναβάσεις/ πίστα). Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι κορυφαίοι οδηγοί στον κόσμο οδηγούν ένα Speedcar (Sainz, Alonso, Gronholm, Hirvonen, Al-Attiyah, Sordo, Martin κ.ά.)

Στη χώρα μας οι αγώνες τύπου autocross δείχνουν πρόσφατα μια άνθηση. Ο θεσμός των Dirt Games, με όλο και περισσότερες συμμετοχές και αυξανόμενο ενδιαφέρον, τόσο από πλευράς αγωνιζομένων όσο και από πλευράς θεατών, δείχνει τον δρόμο σε αυτήν την καινούργια μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

 

Η Πλειάδες Motors θα ανακοινώσει σύντομα την πλήρη διαμόρφωση των δραστηριοτήτων της στον χώρο αυτό (autocross). 

Info/Photo: Subaru

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Ford Ranger Raptor. Bad ass με καρότσα

«Η εμπειρία με το Ford Ranger Raptor ήταν ικανή να σε κάνει να βλέπεις ένα pick-up ως κύριο αυτοκίνητο. Αδρεναλίνη με καρότσα. Δεν σου τυχαίνει και κάθε μέρα»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»