Λες; Επιστρέφει η Subaru στο WRC;

Post date:

Author:

Category:

Subaru-new-model-4drivers.gr

Μια πληροφορία από την Ιαπωνία θέλει τη Subaru να επιστρέφει στη σκηνή  των hot hatch με ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση για εμφάνισή της στο WRC

H ιαπωνική ιστοσελίδα Response αναφέρει πως το νέο μοντέλο της Subaru ξεκινά από τη βούληση της εταιρείας να έχει μια πιο ισχυρή παρουσία στην ευρωπαϊκή αγορά από την οποία απέχει με αυτοκίνητο της κατηγορίας B.

Εξ ου και η φημολογία αφορά ένα αυτοκίνητο τύπου Polo ή Fiesta το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει την πλατφόρμα επιστροφής της στο WRC.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για εμφάνιση του νέου μοντέλου το 2020, αν και αυτό ακούγεται υπερβολικά αισιόδοξο καθώς, γενικότερα, χρειάζονται τουλάχιστον τέσσερα χρόνια για την ολοκλήρωση ενός νέου αυτοκινήτου και δεν έχουμε δει κάτι πιο συγκεκριμένο να κυκλοφορεί στη «δεξαμενή» της Subaru. 

Subaru-new-model-4drivers.gr 

 Το σχήμα των πραγμάτων που έρχεται από τη Subaru; H πρώτη απεικόνιση υποτίθεται δείχνει το νέο μοντέλο κατηγορίας B ενώ η δεύτερη φωτό είναι το εντυπωσιακό Subaru Viziv Performance Concept το οποίο εμφανίζεται σαν το επόμενης γενιάς WRX. Ελπίζουμε στην επιστροφή ενός δυνατού Subaru

Θα ήταν, ωστόσο, μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προοπτική, δεδομένης μάλιστα της ιστορίας της Subaru στο motorsport αλλά και της εξαιρετικής της μηχανολογικής «σκυτάλη» σε τετρακίνηση και ποιοτικά οδηγικά χαρακτηριστικά.

Illustration: Response / Photo: Motor1 

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Ford Ranger Raptor. Bad ass με καρότσα

«Η εμπειρία με το Ford Ranger Raptor ήταν ικανή να σε κάνει να βλέπεις ένα pick-up ως κύριο αυτοκίνητο. Αδρεναλίνη με καρότσα. Δεν σου τυχαίνει και κάθε μέρα»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»