Ετοιμοπόλεμη GR Supra GT4. Δείτε το όπλο από μέσα

Post date:

Author:

Category:

supra-gazoo-racing

Η Toyota Gazoo επιβεβαίωσε πως είναι έτοιμη η νέα αγωνιστική εκδοχή της Supra. Το πλήρες ονοματεπώνυμό της είναι GR Supra GT4. Αυτά είναι τα specs και οι πρώτες εντυπωσιακές εικόνες

Μετά το λανσάρισμα της Toyota Supra παραγωγής, το αγωνιστικό της τμήμα, η Gazoo Racing, ετοίμασε το δικό της «όπλο».

H Supra GT4 στοχεύει στη δημοφιλή κατηγορία ιδιωτικών ομάδων που εμπλέκονται σε αγώνες όπως, για παράδειγμα, το Πρωτάθλημα GT4 European Series ή το VLN Endurance Championship στο Nürburgring.

toyota-Supra-GT4-4drivers.gr

Στο δρόμο για την προετοιμασία της GR Supra GT4, η Toyota Gazoo συνεργάστηκε με τις Revenol, Pirelli και Akrapovič (λιπαντικά, ελαστικά και συστήματα εξαγωγής, αντίστοιχα) ενώ οι αναλυτικές προδιαγραφές και η τιμή πώλησης θα ανακοινωθούν μεταγενέστερα.

Για την ώρα, δημοσιεύτηκαν τα παρακάτω specs. 

toyota-Supra-GT4-4drivers.gr

Photo: Gazoo Racing

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

DS 3 Crossback. Γενναιότητα σε ελληνική άσφαλτο

To DS 3 Crossback λέει πως «θέλει να αναδείξει τη δουλειά των καλύτερων τεχνιτών της βιομηχανίας». Δεν το ακούς συχνά αυτό στη σημερινή, παγκοσμιοποιημένη και πολλάκις κοπιαρισμένη αυτοκινητοβιομηχανία

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Η ελευθερία τού να μην ανήκεις

«Αυτές τις μέρες συμπληρώνονταιι 8 χρόνια 4Drivers. Και αν έπρεπε ένα μόνο κείμενο να χαρακτηρίσει τη φιλοσοφία του, είναι αυτό. Μόνο freedom - που θα ´λεγε και ο Braveheart»

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

«Βαρετό» Golf; Σηκώνει πολλή συζήτηση

Λίγο πριν την εμφάνιση του Golf Mk8, ας βάλουμε τα πράγματα σε μία ρεαλιστική τάξη

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Μικρά αυτοκίνητα υπό απειλή. Ποια είναι;

«Ένα μικρό αυτοκίνητο οφείλει να είναι φτηνό. Αλλιώς δεν θα πουλήσει. Τα περιθώρια είναι πολύ στενά στα μίνι αυτοκίνητα. Μερικές φορές και στα υπερμίνι»