Τελικά πόσο κοστίζει το Ford Puma ST των 200 PS στην Ελλάδα; (βίντεο)

Post date:

Author:

Category:

Πριν μερικές εβδομάδες χαρακτηρίσαμε το Ford Puma ST ως το SUV του σκεπτόμενου petrolhead. Και μόλις ανακοινώθηκε η τιμή του από την επίσημη εισαγωγική

Ford Puma ST

 Με τιμή €35,403 και πλήρη εξοπλισμό, το νέο Ford Puma ST έφτασε στη χώρα μας. Και όχι μόνο στην ειδική απόχρωση ”Mean Green” που βλέπετε


Εκτιμούμε πως είναι εν γνώσει της Ford Ελλάς ότι η νέα έκδοση του Puma απευθύνεται σε ένα σχετικά «ειδικό» κοινό

Αυτό που μπορεί να εκτιμήσει την ιδιαιτερότητα ενός SUV που προέρχεται από ένα know-how με σοβαρό μηχανολογικό βάθος και από μια εταιρεία που δε φοβάται να επενδύει στη λογική ενός υπερυψωμένου hot-hatch.

Γιατί αυτό ακριβώς φαίνεται να είναι το Ford Puma ST. Με 204 PS από το γνωστό τρικύλινδρο κινητήρα των 1,5 lt -που ξέρουμε από το Fiesta ST- και 320 Nm από τις 2,500 rpm.

Τα πρώτα 0-100 km/h έρχονται σε μόλις 6,7” και είναι το μόνο αυτοκίνητο στην κατηγορία του που εφοδιάζεται με μηχανικό μπλοκέ (LSD). Έστω, στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Το τελευταίο εξάρτημα είναι είδηση, ως γνωστόν. Και μοναδικό δώρο προς ένα κοινό -εννοώντας τους εν δυνάμει αγοραστές ενός SUV- που έχει την ευκαιρία να εμπλουτίσει την οδηγική του προσέγγιση

Ο εξοπλισμός

Σημειώνουμε ότι το Ford Puma ST περιλαμβάνει νέους τροχούς 19″ με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S, ενεργή εξάτμιση που αλλάζει ήχο ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία οδήγησης (Eco, Normal, Sport και Track), σπορ θερμαινόμενα καθίσματα της Recaro, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″, κεντρική οθόνη αφής 8″, θήκη ασύρματης φόρτισης smartphone, υποστήριξη φωνητικών εντολών, τεχνολογία απομακρυσμένου ελέγχου FordPass Connect και προαιρετικό ηχοσύστημα B&O.

Ford Ranger Raptor δοκιμή

Info/Photo: ford.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει