Τι είναι το Soul Garage; Κάτι ωραίο συμβαίνει στην πόλη

Post date:

Author:

Category:

Ένας νέος πολυχώρος ετοιμάζεται στα βόρεια της Αθήνας. Λέγεται Soul Garage και το «ονομεταπώνυμό» του λέει αλήθεια: Αυτοκίνητα με ψυχή για ανθρώπους που τα αγαπούν. Welcome!

Soul Garage Athens Greece

Κάποια 960 τετραγωνικά μέτρα αφιερωμένα στην αυτοκίνηση. Πουλάς, αγοράζεις, χαζεύεις ή μιλάς με ανθρώπους εξίσου «άρρωστους» με σένα


Κατευθείαν στο νόημα: το Soul Garage είναι το μέρος όπου συνυπάρχουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πλευρές της παθιασμένης αυτοκίνησης

Για την ακρίβεια, όπως βλέπετε και στην κεντρική φωτό, εδώ μπορεί κάποιος να πουλήσει, να αγοράσει, να στεγάσει σε καλά προστατευμένο χώρο και να αναπαλαιώσει ένα κλασικό ή vintage.

Ή και να νοικιάσει κάποιο ιδιαίτερο αυτοκίνητο. Όπως, για παράδειγμα ένα από της «συγγενούς» επιχείρησης Smile Per Mile.

Ή μπορεί, επίσης, κάποιος να ‘ρθει σε ένα μεγάλο, ιδιαίτερο, ”underground” χώρο έκτασης 960 τ.μ. γεμάτο automotive στοιχεία, με βιβλία, μεμοραμπίλια, ιδιαίτερα projects και να μιλήσει, να πιει έναν καφέ, ή ένα ποτήρι σαμπάνια, μαζί με άλλους petrolheads της διπλανής πόρτας ή συλλέκτες για αυτό που όλοι αγαπάμε: τα αυτοκίνητα με ψυχή.

Γι’ αυτό, άλλωστε, επιλέχτηκε αυτό το «βαφτιστικό»: Soul Garage.

Δεν είναι «μάντρα»

Δεν είναι σε σημείο-βιτρίνα για να συγκεντρώνει ντε και σώνει τα βλέμματα, δεν περνούν την πόρτα του αυτοκίνητα με θολό ιστορικό, δεν το ενδιαφέρουν περιπτώσεις εφήμερης καιρδοσκοπίας.

Μας ενδιαφέρει να δημιουργηθεί μία σχέση με ανθρώπους που εκτιμούν την αυτοκίνηση και εδώ, στο Soul Garage, να υπάρχει μία εστία κοινού ενδιαφέροντος. Ακόμα και για κάποια προσεκτικά επιλεγμένα καθημερινά αυτοκίνητα. Δε χρειάζεται να ‘ναι Ferrari.

Κάθε αυτοκίνητο που διατίθεται στο Soul Garage είναι υποδειγματικά προσεγμένο και 100% ξεκάθαρο

Tommi Makinen Soul Garage
Mitsubishi Lancer Evo Tommi Makinen

Για παράδειγμα, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές ήδη συνυπάρχουν, μεταξύ άλλων, ένα επιβλητικό Iso Rivolta Fidia (για την ιστορία, δανείστηκε το όνομά του από τον γλύπτη Φειδία που σχεδίασε την Ακρόπολη και είναι ένα από τα μόλις 192 που κατασκευάστηκαν ποτέ), μία κλασική Porsche 911, μία 1ης γενιάς Mercedes SLK, ένα Mitsubishi Lancer Evo Tommi Makinen Edition, μία πανέμορφη Jaguar E-Type, μία άθικτη BMW 420d M Performance και πολλά άλλα ενδιαφέροντα που αναμένονται τις προσεχείς ημέρες

Jaguar E-Type Soul Garage
Jaguar E-Type

Μαζί τους, στο βάθος, λαμβάνει χώρα ένα μοναδικό πρόγραμμα αποκατάστασης του πρώτου ελληνικού ηλεκτρικού αυτοκινήτου – ένα και μόνο κομμάτι στον πλανήτη. Παγκόσμια αποκλειστικότητα – χωρίς καμία δόση υπερβολής.

Επίσης στον ίδιο χώρο μπορεί να προγραμματιστεί η παραχώρησή του για εκδηλώσεις (εταιρικά event, bachelor partiy ή και γενέθλια ανθρώπων που τους αρέσουν χώροι με αυτοκινητικές αναφορές)

Οι άνθρωποι του Soul Garage

Ψυχή του εγχειρήματος ένας άνθρωπος γνωστός στους connaisseurs του «χώρου», ο ακούραστος Αντώνης Κούρος, στου οποίου το πολυτάλαντο βιογραφικό πιστώνονται μερικά από τα πιο ιδιαίτερα restoration projects των τελευταίων ετών στη διεθνή σκηνή.


Soul Garage Αντώνης Κούρος

Στην παρέα του Soul Garage επίσης ο Μάνος Χρυσσούλης, ένας άνθρωπος που ξέρει καλά τις Δημόσιες Σχέσεις και τα καλά οργανωμένα events.

Το Soul Garage βρίσκεται στα βόρεια της Αθήνας, ετοιμάζεται με πολλή ψυχή, πολύ ξενύχτι, πολλές ιδέες στο τραπέζι, νέα ιστοσελίδα στην οποία θα μπορείτε να βλέπετε τα αυτοκίνητα προς πώληση και τις παρεχόμενες υπηρεσίες ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για το πού και πώς.

Μέχρι τότε μπορείτε να ακολουθείτε το Soul Garage στην επίσημη σελίδα του στο Facebook


Photo: Soul Garage / 4Drivers.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει