Τι θα δούμε αρχές Μάρτη στην πίστα των Μεγάρων;

Post date:

Author:

Category:

megara-race-martios-2019-4drivers,gr

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι τον 1ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2019 και του φετινού, το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαρτίου, στην πίστα των Μεγάρων

Οι αγώνες ταχύτητας επέστρεψαν την περασμένη χρονιά συνολικά αναβαθμισμένοι, προς μεγάλη ικανοποίηση των φίλων του motorsport, με εντυπωσιακές συμμετοχές και πολύ θέαμα σε κάθε κατηγορία. 

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου θα διοργανωθεί ο 1ος φετινός αγώνας, ο οποίος παράλληλα αποτελεί και τη συνέχειγα της Super Season 2018-2019. 

Στις 2-3 Μαρτίου λοιπόν, στα Μέγαρα θα δούμε αγωνιστικά των Ομάδων Ν, Α και Ε, όμορφα Ιστορικά, αλλά και τα πανίσχυρα αυτοκίνητα της Formula Saloon.

Παράλληλα θα διεξαχθεί και ο 1ος αγώνας του επάθλου ατομικής χρονομέτρησης Hellenic Time Trial Challenge 2019, με τις πολύ ανταγωνιστικές κατηγορίες Stock, Sport και Extreme και το ξεχωριστό έπαθλο Clio Cup

Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, στις 12:00 το βράδυ.

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου θα διοργανωθεί ολοήμερο trackday από το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, έτσι ώστε οι αγωνιζόμενοι να δοκιμάσουν και να ρυθμίσουν τα αυτοκίνητά τους.

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του αγώνα. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον κανονισμό του 2019, ο τεχνικός έλεγχος με ΔΤΤ χωρίς την παρουσία του αυτοκινήτου, έχει καταργηθεί. Οπότε η παρουσία όλων των αυτοκινήτων είναι υποχρεωτική, για τους αγωνιζόμενους από Αττική.

Το εισιτήριο για τους θεατές έχει οριστεί στα €5.

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει