Το Hyundai Ioniq 5 N κερδίζει τίτλο και εντυπώσεις

Post date:

Author:

Category:

Η κορεάτικη εταιρεία αφήνει πίσω, ως γνωστόν, τα βενζινοκίνητα μοντέλα ”Ν” για την ευρωπαϊκή αγορά και εστιάζει στο Ioniq 5 N. Αυτή είναι η επίσημη θέση της μετά τη βράβευσή του από το θεσμό του ”World Performance Car” για τη χρονιά που διανύουμε

Και ποιος να το περίμενε, ε; Το παντιλίκι καταξιώνεται ως επικοινωνιακό ατού σε ένα ηλεκτρικό. Η φωτό διά χειρός του αντίστοιχου τμήματος της Hyundai


Aκολουθεί Δελτίο Τύπου: Η Hyundai Motor Company συνέχισε το νικηφόρο σερί της στα World Car Awards με το αμιγώς ηλεκτρικό όχημα υψηλών επιδόσεων IONIQ 5 N να αναδεικνύεται World Performance Car για το 2024

Αυτή είναι η τέταρτη μεγάλη νίκη της γκάμας Hyundai IONIQ 5 στα World Car Awards τα τελευταία τρία χρόνια. Η σημερινή νίκη εδραιώνει τη θέση του IONIQ 5 N ως πρωτοπόρου στην αγορά, καθώς συνεχίζει να ξεπερνά τους αντιπάλους του με την εξαιρετική τεχνολογία υψηλών επιδόσεων που διαθέτει.

Τα World Car Awards ανακοίνωσαν τους νικητές του φετινού διαγωνισμού σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου 2024 κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης 2024 (NYIAS).

Οι πολλές υποψηφιότητες της Hyundai Motor αντικατοπτρίζουν την εδραίωσή της στην παγκόσμια σκηνή και βασίζονται στην προηγούμενη επιτυχία της στα World Car Awards. Τα IONIQ 5 και IONIQ 6 κατέκτησαν τους κορυφαίους τίτλους των World Car Awards το 2022 και το 2023 στις κατηγορίες World Car, World Electric Vehicle και World Car Design.Τι αντιπροσωπεύει το Ioniq 5 N

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα της Hyundai N, το IONIQ 5 N αντιπροσωπεύει μια νέα κατηγορία ηλεκτρικών οχημάτων υψηλών επιδόσεων εστιασμένων στον οδηγό μέσω νέων τεχνολογιών και υψηλών δυνατοτήτων σε πίστα, σηματοδοτώντας το πρώτο βήμα στη στρατηγική ηλεκτροκίνησης της μάρκας N.

Συνδυάζει την τυπική Electric Global Modular Platform (E-GMP) του IONIQ 5 με τις τεχνολογίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Hyundai N και αξιοποιεί την τεχνογνωσία της από τα ηλεκτροκίνητα «Rolling Labs» για να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες υψηλών επιδόσεών του.

Το IONIQ 5 N έχει επαινεθεί ευρέως στα μέσα ενημέρωσης ως «πρωτοποριακό», «game changer» και «σημείο αναφοράς» για ηλεκτρικά οχήματα υψηλών επιδόσεων.

Το IONIQ 5 N κατέκτησε επίσης τον τίτλο Top Gear 2023 Car of the Year και σημείωσε τον ταχύτερο γύρο ηλεκτρικού SUV στο Nordschleife Nürburgring σύμφωνα με το γερμανικό «Sport Auto».

Info / Photo: hyundai.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει