Το νέο πρόγραμμα της Citroën με άτοκη χρηματοδότηση

Post date:

Author:

Category:

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα της Citroёn έρχεται να δώσει την ευκαιρία στους υποψήφιους πελάτες να αποκτήσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους

Citroën άτοκα

Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Citroën αφορά τα C3, C3 Aircross, C4, C4X και C5 Aircross


Ακολουθεί Δελτίο Τύπου: Σε ένα περιβάλλον που οι χρηματοδοτήσεις προβληματίζουν λόγω υψηλών επιτοκίων, η Citroёn αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών της και καταργεί τους τόκους,  προσφέροντας τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της με Άτοκη Χρηματοδότηση.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που προσφέρει μεγάλο όφελος στον καταναλωτή καθώς έχει πλέον την δυνατότητα να αποκτήσει άτοκα το μοντέλο της επιλογής του με 25% προκαταβολή και αποπληρωμή δόσεων σε διάστημα έως 48 μήνες (4 χρόνια). 

Το πρόγραμμα ισχύει για τα μοντέλα C3, C3 Aircross, C4, C4X & C5 Aircross και αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

Citroen C3 ρεκόρ πωλήσεων Μάρτιος 2024

Η καινοτομία της Citroёn δεν εξαντλείται όμως στο άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης. Η μάρκα, πιστή στη φροντίδα των καταναλωτών της προσφέρει 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια σε όλη τη γκάμα των επιβατικών της μοντέλων

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τo Επίσημο δίκτυο Διανομέων της Citroen πανελλαδικά. 

Info / Photo: citroen.gr


Citroën story

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει