Το Porsche Now Experience Store στο Golden Hall

Post date:

Author:

Category:

Η Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε., επίσημη εισαγωγέας της Porsche στην Ελλάδα, υλοποιεί μία νέα, δυναμική πολιτική με το Porsche Now Experience Store

Porsche Now Experience Store

Η επίσημη εισαγωγέας της Porsche στην Ελλάδα υλοποιώντας μία νέα πολιτική προσέγγισης του κοινού, δημιούργησε ένα πρότυπο σημείο συνάντησης και γνωριμίας με τα προϊόντα της μάρκας


Μπορείτε να το επισκεφτείτε στον 1ο όροφο του Golden Hall, στην ολοκαίνουργια πτέρυγα του γνωστού Εμπορικού Κέντρου, στο Μαρούσι

Σύμφωνα με την ενημέρωση που λάβαμε από την Porsche Hellas, η εταιρεία συνεργάστηκε στενά με τα κεντρικά γραφεία της Porsche Central and Eastern Europe. Πρόκειται για το πρώτο “Porsche Now” που ανοίγει στις 26 χώρες που καλύπτει το συγκεκριμένο τμήμα χωρών της Porsche AG.

Η νέα παρουσία μοντέλων της Porsche εντός ενός περιβάλλοντος χώρου συμβατού με τη φιλοσοφία των προϊόντων της, είναι μια σημαντική κίνηση. Τόσο ως εικόνα σε ένα premium πολυχώρο, όσο και ως σημείο συνάντησης των φίλων της μάρκας.

Επίσης, παράλληλα με την ανοδική πορεία που έχει εισπράξει η Porsche Hellas σε επίπεδο πωλήσεων εντός του 2019, ο στόχος επεκτείνεται πέραν των παραπάνω. Έχει ρόλο προσέλκυσης νέου κοινού. Να φέρει σε άμεση επαφή τους επισκέπτες του Golden Hall με την πλούσια ιστορία και το ιδιαίτερο, σπορ DNA της Porsche.    

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, «σε ένα χαλαρό, φιλόξενο και διακριτικά πολυτελές περιβάλλον, το “Porsche Now” Experience Store ήρθε για να συνδέσει την ιδέα του μελλοντικού σπορ αυτοκινήτου στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, με τις ανάγκες και τις επιθυμίες ενός νέου τρόπου ζωής».

Αυτές είναι μερικές εικόνες απ΄το χώρο που είναι ήδη σε λειτουργία.


Porsche Now Experience Store

Info/Photo: Porsche Hellas

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει