Το προωθητικό πρόγραμμα της Honda για τα νέα της SUV

Post date:

Author:

Category:

Με την παρουσίαση των νέων SUV, δηλαδή της νέας γενιάς CR-V και των ολοκαίνουργιων ZR-V και e:Ny1, η Honda ανακοίνωσε το νέο προωθητικό της πρόγραμμα “Honda Dream Offers”. Αυτά είναι τα οφέλη

Honda SUV Προωθητικό πρόγραμμα

Το Honda Dream Offers περιλαμβάνει δύο σημαντικά οφέλη για όλους όσους επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα ένα από τα νέα μοντέλα


Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Honda, το προωθητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής:

  • Πέντε χρόνια δωρεάν περιοδική συντήρηση

Χρηματοδότηση με Επιδοτούμενο Επιτόκιο 2.9%

Το προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης προσφέρει σταθερό ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2.9% (πλέον εισφοράς 0.6% του Ν. 128/1975) με τα παρακάτω χαρακτηριστικά και οφέλη:

  • Σταθερή μηνιαία δόση
  • Ελάχιστη προκαταβολή 40%
  • Περίοδος αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες

Δωρεάν Περιοδική Συντήρηση

Το πρόγραμμα δωρεάν περιοδικής συντήρησης καλύπτει το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών, στο ελληνικό δίκτυο επίσημων επισκευαστών της Honda  για τα πέντε πρώτα χρόνια ή πέντε πρώτα service (όποιο συμβεί πρώτο), σύμφωνα με το σύστημα service reminder.  


Δοκιμή: Οδηγώντας το νέο και άκρως ενδιαφέρον Honda ZR-V

Σχεδιασμένο για τις σύγχρονες ανάγκες

Το πρόγραμμα Honda Dream Offers αποτελεί μια αξιόπιστη και αποδοτική εναλλακτική λύση για την απόκτηση ενός Honda SUV νέας γενιάς, έχοντας ως προτεραιότητα τις σύγχρονες ανάγκες των υποψηφίων αγοραστών. Το συνολικό όφελος φτάνει έωςκαι 5.000 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση.

Επιπλέον Προνόμια

Η Honda στην Ελλάδα προσφέρει σε όλα τα νέα της μοντέλα δωρεάν επέκταση 2 ετών στην  3ετή εργοστασιακή εγγύηση και στο 3ετές πρόγραμμα οδικής βοήθειας Honda Assist δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο εγγύησης και οδικής βοήθειας χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση :

  • 5 χρόνια (3+2) εργοστασιακή εγγύηση bumper to bumper
  • 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Hybrid/Electric powertrain
  • 8 χρόνια εγγύηση μπαταρίας EV
  • 5 χρόνια (3+2) οδική βοήθεια Honda Assist 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο προωθητικό πρόγραμμα Honda Dream Offers, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα honda-cars.gr ή να επικοινωνήσετε με έναν επίσημο έμπορο Honda.


Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει