Διαρροή: αυτή είναι η τελική, νέα Toyota Supra

Post date:

Author:

Category:

Toyota-Supra-2019-4drivers.gr

Απέχουμε μόλις ένα μήνα από την αναμενόμενη εμφάνιση της νέας Toyota Supra. Αυτής που εδώ και πολλούς μήνες το ίντερνετ «βράζει» από φωτογραφίες, φήμες και αναμονή

Αυτές τις μέρες διέρρευσε μια φωτογραφία που φαίνεται να είναι η έτοιμη Toyota Supra χωρίς κανένα παραπλανητικό καμουφλάζ. 

Το αυτοκίνητο εμφανίζεται να βρίσκεται μέσα σε μια νταλίκα μεταφοράς ενώ ήδη η κουκούλα ετοιμαζόταν να το καλύψει. Ο φωτογράφος, ωστόσο, πρόλαβε να τραβήξει αυτή τη λήψη που αποκαλύπτει ότι το νέο αυτοκίνητο δεν απέχει και πολύ από το εντυπωσιακό concept το οποίο έχουμε δει εδώ και καιρό.

Χαρακτηριστική, επίση,ς είναι η λεπτομέρεια που αποκαλύπτει το «ανάγλυφο» καπό, το λεγόμενο double-bubble, του οποίου, ως γνωστόν, οι σχεδιαστικές ρίζες ανατρέχουν στον οίκο Zagato αλλά και σε αγωνιστικά αυτοκίνητα των οποίων ο «ουρανός» ήταν διαμορφωμένος ώστε να χωρά το κράνος του οδηγού.

Κάτι σαν τα Viper που αρέσουν, άλλωστε, και στην αμερικανική αγορά.

Toyota-Supra-2019-4drivers.gr 

Toyota-Supra-2019-4drivers.gr

Toyota-Supra-2019-4drivers.gr

 Μένει να δούμε και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, το κατά πόσο δηλαδή θα παραπέμπει στη λογική του concept.

Πάντως, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί εδώ και λίγο καιρό, ίσως να είναι κάτι εξαιρετικά εντυπωσιακό, με έντονο διάχυτη και τελείως διαφορετική σχεδίαση σε σχέση με την «ομόσταυλη» BMW Z4.

Photo: supramkv.com

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει