2010-2020: Τα supercars που όρισαν τη δεκαετία

Post date:

Author:

Category:

Chevrolet Corvette

CHEVROLET CORVETTE

Θέλει τόλμη να αλλάξεις μία πετυχημένη συνταγή σχεδόν εβδομήντα ετών


Οι Αμερικανοί λάτρεψαν την Corvette, ο Μπάιντεν επίσης, έγινε αυτοκίνητο-αφίσα αλλά και αξιοπρεπές οδηγικά supercar. Τουλάχιστον από τη C6 και εντεύθεν

Ωστόσο, το να εγκαταλείψεις την «ομάδα που κερδίζει», το εμβληματικό σχήμα και την κλασική διάταξη (με τον κινητήρα μπροστά και τη μετάδοση της κίνησης πίσω), και να πας σε ένα κατακαίνουργιο κεντρομήχανο σασί με τελείως άλλες αισθητικές αναλογίες είναι σα να αλλάζεις σχήμα στο μπουκάλι της Coca-Cola.

- Διαφήμιση-

Θέλει επιχειρηματικό τσαγανό, μία επένδυση 430 εκατομμυρίων δολαρίων και αρκετές προσευχές για να σε στηρίξει το κοινό σου – που στις ΗΠΑ δεν μετριέται σε μερικές χιλιάδες.

Η νέα Corvette όμως ήξερε πως είχε έρθει ο καιρός της μεγάλης αλλαγής. Τόλμησε, ρισκάρει, εύχομαι να τα καταφέρει-  έστω κι αν δεν δούμε ούτε μία ζωγραφιστή να κυκλοφορεί με ελληνικές πινακίδες

Όμως με τιμή περί τα $60,000 στο Αμέρικα δύσκολα θα βρει ο petrolhead boy racer «περισσότερο αυτοκίνητο για τα δολάριά του».

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει