Από κορωνοϊό δεν καταλαβαίνουν τίποτα στο Μαρανέλο; Για τη νέα 488 GT Modificata

Post date:

Author:

Category:

Σε ένα άλλο υπερβατικό σύμπαν, μακριά από κορωνοϊούς, αμερικανικές εκλογές, μάσκες και θανατικά, η Ferrari 488 GT Modificata επιμένει αλλιώς

Ferrari 488 GT Modificata


Η Ferrari συνδύασε στοιχεία από τις 488 GT3 και 488 GTE για να δημιουργήσει το νέο, αποκλειστικά πισταδόρικο, όπλο, τη 488 GT Modificata


Ο V8 των 488 είναι αναμενόμενα ξανά στο κέντρο, αυτή τη φορά με λίγη επιπλέον ισχύ, πλέον στους 700 ίππους

Η αεροδυναμική εξέλιξη προσφέρει αρνητική άντωση 1,000 κιλών στα 230 km/h, οι δοκιμές έγιναν (και) στο Νίρμπουργκρινγκ -κάτι που δε συνηθίζεται και τόσο στη Ferrari- και κάτω από τον αγωνιστικό μινιμαλισμό υπάρχει όση εξειδίκευση φαντάζονται τα εύπορα αγόρια.

Τα οποία μάλιστα θα έχουν και τη δυνατότητα να επιλέξουν και την κλιμάκωση του κιβωτίου που επιθυμούν.

Όλο το αμάξωμα, με εξαίρεση την αλουμιένια οροφή, είναι από ανθρακόνημα και το όπλο είναι διαθέσιμο για τα events που διοργανώνει η εταιρεία.

Κάπως έτσι, μ’ όλη τη συγχώνευση τεχνολογιών και το χαρακτήρα που έχει σε αποθέματα τόνων στη δεξαμενή του το Μαρανέλο, έχεις μπροστά σου την επόμενη guest star στα Ferrari Club Competizioni GT events που είναι στο πρόγραμμα.

Δείτε το βίντεο.


Ferrari P80/C

Info/Photo: ferrari.com

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει