Έτσι δοκιμάζονται οι AMG στην Πράσινη Κόλαση (βίντεο)

Μια ματιά στο εσωτερικό της Mercedes AMG, με τα αυτοκίνητα δοκιμών, τους οδηγούς που γράφουν χιλιόμετρα στο Nordschleife και τις εξελίξεις στις συχνά αθέατες πλευρές της αυτοκίνησης

Όλη η δουλειά οφείλει να καταλήγει εδώ. Πίστα, καθημερινές δοκιμές, ανάλυση στοιχείων. Άλλη μία μέρα στο γραφείο


Αξίζει να αφιερώσετε μερικά λεπτά της ώρας

Για να δείτε τη μελέτη, τις ρυθμίσεις της κινηματικής, το πώς το ESP δεν αποτελεί πλέον μόνο έναν εξοπλισμό ασφάλειας και ελέγχου πρόσφυσης αλλά και συμβάλλει στη γενικότερη δυναμική των AMG και πολλά άλλα ενδιαφέροντα που δεν βλέπουμε συχνά.

- Διαφήμιση-

Ενδιαφέρον το σχόλιο του επικεφαλής για το ότι οι οδηγοί δοκιμών δεν είναι μόνο άνθρωποι που ξέρουν απ΄έξω και ανακατωτά το Nürburgring.

Συχνά είναι και άνθρωποι που προέρχονται από τους δύο τροχούς. Το σημαντικό είναι να έχει κάποιος την αίσθηση τού να εισπράττει αναλυτικά την πληροφορία που παρέχει το αυτοκίνητο υπό πίεση σε φάση δοκιμών.

Επίσης, θα «συνοδηγήσετε» (από το 11:30 του βίντεο) με ένα από τους οδηγούς της εταιρείας που εξηγεί τις φάσεις συμπίεσης της ανάρτησης στα απαιτητικά σημεία της πίστας αλλά και πώς τα νέα αυτόματα κιβώτια είναι ρυθμισμένα για τον Πραγματικό Οδηγό αλλάζοντας ιδανικά.


Mercedes-AMG CLA 45s δοκιμή

Photo: mercedes-benz.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει