Απαγορευτικά γρήγορη: Ferrari FXX-K στα χέρια του Harris (video)

Post date:

Author:

Category:

Απαγορευτικό mega-supercar, χρήση αποκλειστκά πίστας, αδρεναλίνη στο μάξιμουμ για 1.050 ίππους και άπειρα ντεσιμπέλ. Δύσκολο να αποφύγεις τα υπερθετικά όταν αναφέρεσαι στην πιο μοναδική, απόλυτη Ferrari. Chris, έχεις το λόγο. Ή, μάλλον, το γκάζι

»Α-πί-στευ-τη», Είναι ο χαρακτηρισμός που εξέφρασε ο γνωστός δημοσιογράφος του Τop Gear για τη Ferrari FXX-K, το πιο καθαρόαιμο από τα καθαρόαιμα που έχει βγει από τις πόρτες του Μαρανέλο. 

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ανεβάστε τη φωνή, ονειρευτείτε άφοβα. Ούτως ή άλλως, η οδήγηση του »τέρατος», έστω και για ένα γύρο στην πίστα της Daytona σε συνθήκες maximum attack, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

Photo: BBC

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Ford Ranger Raptor. Bad ass με καρότσα

«Η εμπειρία με το Ford Ranger Raptor ήταν ικανή να σε κάνει να βλέπεις ένα pick-up ως κύριο αυτοκίνητο. Αδρεναλίνη με καρότσα. Δεν σου τυχαίνει και κάθε μέρα»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»