Όλο το Nürburgring με το πλάι; Ο ζόρικος Vaughn Gittin Jr.

Post date:

Author:

Category:

Όσο δύκολη κι αν είναι η πίστα του Nürburgring, γίνεται ακόμα δυσκολότερη αν επιχειρήσει κάποιος να την κάνει όλη με το πλάι. Πλαγιολισθαίνοντας all the way. Από τον Αμερικανό Πρωταθλητή του drifting

Τρομερός έλεγχος, ανελέητο κάψιμο γόμας και επίδειξη υψηλής τεχνικής από τον Vaughn Gittin Jr. ο οποίος οδηγώντας το ειδικά εξελιγμένο Ford Mustang RTR των 900 ίππων έγραψε άλλο ένα κεφάλαιο χαρντκορίλας

Πέρα απ’ αυτό καθαυτό το κατόρθωμα (γιατί περί αυτού πρόκειται αν σκεφτεί κανείς πως εδώ έχουμε μια συνεχή αλληλουχία στροφών για 21 δύσκολα χιλιόμετρα), είναι εμφανής και η γενικότερη επικοινωνιακή προσπάθεια της Ford να προβάλλει την αγωνιστική, μάχιμη εκδοχή της μπράντας.

Μπορεί να είναι ένα «απλό» video, αλλά ταυτόχρονα και μια υπενθύμιση πως η εταιρεία γουστάρει, προωθεί και υποστηρίζει τη petrolhead εκδοχή της οδήγησης. Σε κάθε περίπτωση, απολαύστε τον.

Photo: Ford

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει