Όλο το Nürburgring με το πλάι; Ο ζόρικος Vaughn Gittin Jr.

Post date:

Author:

Category:

Όσο δύκολη κι αν είναι η πίστα του Nürburgring, γίνεται ακόμα δυσκολότερη αν επιχειρήσει κάποιος να την κάνει όλη με το πλάι. Πλαγιολισθαίνοντας all the way. Από τον Αμερικανό Πρωταθλητή του drifting

Τρομερός έλεγχος, ανελέητο κάψιμο γόμας και επίδειξη υψηλής τεχνικής από τον Vaughn Gittin Jr. ο οποίος οδηγώντας το ειδικά εξελιγμένο Ford Mustang RTR των 900 ίππων έγραψε άλλο ένα κεφάλαιο χαρντκορίλας

Πέρα απ’ αυτό καθαυτό το κατόρθωμα (γιατί περί αυτού πρόκειται αν σκεφτεί κανείς πως εδώ έχουμε μια συνεχή αλληλουχία στροφών για 21 δύσκολα χιλιόμετρα), είναι εμφανής και η γενικότερη επικοινωνιακή προσπάθεια της Ford να προβάλλει την αγωνιστική, μάχιμη εκδοχή της μπράντας.

Μπορεί να είναι ένα «απλό» video, αλλά ταυτόχρονα και μια υπενθύμιση πως η εταιρεία γουστάρει, προωθεί και υποστηρίζει τη petrolhead εκδοχή της οδήγησης. Σε κάθε περίπτωση, απολαύστε τον.

Photo: Ford

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Ford Ranger Raptor. Bad ass με καρότσα

«Η εμπειρία με το Ford Ranger Raptor ήταν ικανή να σε κάνει να βλέπεις ένα pick-up ως κύριο αυτοκίνητο. Αδρεναλίνη με καρότσα. Δεν σου τυχαίνει και κάθε μέρα»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»