«Πορσική» παρέλαση. Τα πάντα όλα στο FoS

Post date:

Author:

Category:

Από την πρώτη Porsche που κατασκευάστηκε ποτέ, τις πρώτες 911, τις 959, τα αγωνιστικά, τις υπερκατασκευές, Κινητό μάθημα ιστορίας στο Festival of Speed

Η «παρέλαση» αναμενόταν εντυπωσιακή. Τα 70 Χρόνια της Porsche είναι ένα σημαντικό, πολύ σημαντικό γεγονός για την παγκόσμια αυτοκίνηση. Είτε έχεις Porsche, είτε έχεις οδηγήσει, είτε την ονειρεύεσαι.

Είναι η εξέλιξη, η ανθρώπινη προσπάθεια, η εμμονή με ένα εργαλείο ακρίβειας και η κόντρα στους νόμους της Φυσικής. Η 911, άλλωστε, είναι το πιο «ξεροκέφαλο» αυτοκίνητο στον πλανήτη. Το rear bias κόντρα στη λογική.

Όπως και να ΄χει, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την εμπειρία που ζήσαμε στην πίστα Silesia Ring για τον εορτασμό των 70 ετών της εταιρείας.  Ή μπορείτε να απολαύσετε το video από το Goodwood, για το οποίο και ο τίτλος του άρθρου. Χαλαρώστε, 26′ είναι. Θα περάσουν ηδονοβλεπτικά.

Photo: FoS

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Ford Ranger Raptor. Bad ass με καρότσα

«Η εμπειρία με το Ford Ranger Raptor ήταν ικανή να σε κάνει να βλέπεις ένα pick-up ως κύριο αυτοκίνητο. Αδρεναλίνη με καρότσα. Δεν σου τυχαίνει και κάθε μέρα»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»