«Πορσική» παρέλαση. Τα πάντα όλα στο FoS

Post date:

Author:

Category:

Από την πρώτη Porsche που κατασκευάστηκε ποτέ, τις πρώτες 911, τις 959, τα αγωνιστικά, τις υπερκατασκευές, Κινητό μάθημα ιστορίας στο Festival of Speed

Η «παρέλαση» αναμενόταν εντυπωσιακή. Τα 70 Χρόνια της Porsche είναι ένα σημαντικό, πολύ σημαντικό γεγονός για την παγκόσμια αυτοκίνηση. Είτε έχεις Porsche, είτε έχεις οδηγήσει, είτε την ονειρεύεσαι.

Είναι η εξέλιξη, η ανθρώπινη προσπάθεια, η εμμονή με ένα εργαλείο ακρίβειας και η κόντρα στους νόμους της Φυσικής. Η 911, άλλωστε, είναι το πιο «ξεροκέφαλο» αυτοκίνητο στον πλανήτη. Το rear bias κόντρα στη λογική.

- Διαφήμιση-

Όπως και να ΄χει, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την εμπειρία που ζήσαμε στην πίστα Silesia Ring για τον εορτασμό των 70 ετών της εταιρείας.  Ή μπορείτε να απολαύσετε το video από το Goodwood, για το οποίο και ο τίτλος του άρθρου. Χαλαρώστε, 26′ είναι. Θα περάσουν ηδονοβλεπτικά.

Photo: FoS

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει