Ωμό drifting: σκίζοντας το δίπλωμά μας με τον Fredric Aasbø (vid)

Post date:

Author:

Category:

Η θέα από το κόκπιτ ενός απ΄τους πιο εντυπωσιακούς οδηγούς της drifting σκηνής. Ο Fredric Aasbø στο δικό του κόσμο

Αφοσιωμένος επαγγελματίας drifter, μονίμως στις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος Formula Drift Championship και ιδιαίτερα εντυπωσιακός. Ο Fredric Aasbø το κάνει να δείχνει τόσο εύκολο


O 31χρονος Νορβηγός Fredric Aasbø εμφανίστηκε στο σπορ το 2007 κερδίζοντας τον τίτλο στο εθνικό πρωτάθλημα της χώρας του και έκανε το πέρασμα στον Ατλαντικό όταν έκανε όλο τον κόσμο να σηκωθεί στις μύτες των ποδιών του με τα εκπληκτικά περάσματά του το 2008.

Μετά το 2010 οδήγησε για την Papadakis Racing Team ως δεύτερος οδηγός μετά τον έμπειρο Tanner Foust, όταν ο τελευταίος ανακοίνωσε πως θα αποχωρούσε.

Γνωστός για το full-attack στυλ οδήγησής του, το 2015 αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula Drift ενώ το 2016, 2017 και 2018 ήταν στον τελικό.

Διατηρεί αγωνιστικές σχέσεις με την Toyota, οδηγούσε ένα Toyota GT86 και διατηρεί ερωτικές σχέσεις με τη δεσποινίδα Hunter Taylor – επίσης drifter. Θέμα DNA.


Ριτσώνα drift

Photo: Fredric Aasbø

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει