Η απόλυτη δίαιτα: O Lewis Hamilton σταματάει το ποτό

Post date:

Author:

Category:

lewis hamilton drinking

 

Όταν διαβάζεις πως ο οδηγός της Mercedes αποφασίζει να μην κουβαλάει μπουκαλάκι με υγρά μέσα στο κόκπιτ σε μια προσπάθεια μείωσης του βάρους, ξέρεις πως ο φετιχισμός στη Formula 1 βαράει τιλτ

Γιατί αυτό ακριβώς ανακοίνωσε ο Lewis Hamilton για τη φετινή σεζόν.

 

Την ώρα, δηλαδή, που η Mercedes προσπαθεί να κατεβάσει το βάρος της W08 στο επιθμητό όριο των 728 kg (για μονοθέσιο και οδηγό) – κάτι τέτοιο θα τη βοηθήσει να προσθέσει έρμα όπου χρειάζεται για ακόμα καλύτερο balance του αυτοκινήτου.

 

Οπότε, ο Hamilton δεν δίστασε να αποφασίσει πως θα συνδράμει στην προσπάθεια μην έχοντας μαζί του το σχετικό ”μπουκάλι” ανεφοδιασμού.

 

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, όλη η ιστορία γίνεται για ένα με δύο λίτρα υγρών στην αρχή του αγώνα (καθώς στην πορεία του οι οδηγοί καταναλώνουν μέρος αυτών), ενώ γράφεται πως ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που ο Hamilton ακουγόταν αρκετά λαχανιασμένος κατά τους τελευταίους γύρους του Ισπανικού GP στη μάχη του με τον Sebastian Vettel.  Όπως είπε ο ίδιος, ”to stay on Sebastian was a killer”. 

Δίψα και ταχυπαλμία.

Photo: Mercedes

 

 

 

 

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει