Συμβαίνει τώρα: πλαγιολισθαίνοντας στις Σέρρες για το King of Europe

Post date:

Author:

Category:

King of Europe

 

Απευθείας ανταπόκριση από το King of Nations Grand Final όπου μερικοί από τους καλύτερους drifters περνούν με ατέλειωτα χιλιόμετρα. Μιλήσαμε με τον φωτογράφο Bazil van Sinner και του ζητήσαμε να σχολιάσει αυτό που βλέπει μέσα από τη φωτογραφική του μηχανή

Πρόκειται για το μεγαλύτερο motorsport event στο χώρο του drifting και συμβαίνει τώρα, στη χώρα μας, στην πίστα των Σερρών. Σήμερα, δε, έχει αρκετή υγρασία και το θέαμα αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

 

Μέχρι στιγμής ευχαριστιέμαι το παραμικρό κυβικό καπνού που αναπνέω. Προσωπικά, μου άρεσε πολύ η επιλογή της διαδρομής. Είναι ιδιαίτερα τεχνική και με πολλά, πραγματικά πολλά χιλιόμετρα

 

Για παράδειγμα, στην έξοδο της Κ1 οι περισσότεροι κουμπώνουν 5η στο κιβώτιο και δεν αφήνουν…

 

Το επίπεδο των αυτοκινήτων είναι, πραγματικά, σε άλλο επίπεδο, όπως και η γενικότερη διοργάνωση. Αυτές είναι μερικές εικόνες που τράβηξα από τη χθεσινή ημέρα. Εnjoy!

 

 

Photo: Bazil van Sinner

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει