Η Mazda δίνει $100,000 αν είσαι πραγματικά καλός (video)

Post date:

Author:

Category:

Κάθε φθινόπωρο, η Mazda USA δίνει την ευκαιρία σε νέους οδηγούς να κερδίσουν μία θέση στο Πρωτάθλημα των MX-5 και 100,000 δολάρια. Λέγεται «The Road to 24 Shootout». Είναι το «δικό» μας Survivor

Όταν έχεις το σωστό προϊόν -βλ. Mazda MX-5- και το συνδυάζεις με αγωνιστική κουλτούρα εξ απαλών ονύχων, χτίζεις τους αυριανούς αγωνιζόμενους.

Το «The Road to 24» είναι μία διαδικασία αξιολόγησης νέων οδηγών που ο καλύτερος, μετά από αγώνες σε εξομοιωτές και, τελικά, σε πίστα, κερδίζει ένα σοβαρό ποσόν που θα του επιτρέψει την επόμενη χρονιά να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Global Mazda MX-5 Cup.

he Road to 24 Shootout

he Road to 24 ShootoutΠροφανώς ο νικητής πρέπει να αγοράσει και το αυτοκίνητο, το αγωνιστικό, «γυμνό» MX-5 των 181 ίππων που στην άλλη όχθη του Ατλαντικού κοστίζει $68,000 (€59,800 με τη σημερινή ισοτιμία)

Όπως λένε οι συμμετέχοντες, η εμπειρία είναι μοναδική για όποιον νέο, μαχητικό και φιλόδοξο οδηγό θέλει να δει τον εαυτό του στο ρόλο ενός επαγγελματία οδηγού που θα ζήσει το σασπένς των αγώνων, τη διαδικασία προβολής, συνεργασίας με μηχανικούς και ένα όνειρο να γίνεται πραγματικότητα.

Το θέμα είναι τι πραγματικά σ’ αρέσει, τι θέλεις να κάνεις και το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά αυτών των νεαρών μάλλον περιγράφει πολλά περισσότερα απ’ όσα περικλείει αυτό το κείμενο.

Δείτε το video της αλήθειας. 

Photo: Mazda 

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει