Το Impreza του Colin McRae. Ένα κόσμημα στο ''σφυρί''

Post date:

Author:

Category:

Το δίπορτο Subaru Impreza με το σασί υπ’ αριθμόν 001 μόλις πουλήθηκε. Αυτές είναι οι λεπτομέρειες για ένα επικό αυτοκίνητο του μεγάλου Colin McRae

Όπως λέει ο David Richards, o επικεφαλής της Prodrive που είχε αναλάβει την εξέλιξη του Impreza, το σασί Νο 001 ήταν αυτό που χρησιμοποίησε ο McRae για το fine tuning του αυτοκινήτου ”γράφοντας” πολλές ώρες στο τιμόνι του.

Αυτό είναι το video του συγκεκριμένου Impreza.

subaru impreza colin mcrae

subaru impreza mcrae

subaru impreza mcrae Τελείως μοναδικό και με μια τεράστια κληρονομιά. Το Subaru του Colin έγινε το ακριβότερα πουλημένο Impreza πoυ έχει υπάρξει ποτέ

Επίσης, παρότι τα Impreza ήταν ήδη επιτυχημένα ως Group A, το δίπορτο μπλε μαγικό στα χρώματα της ”555” ήταν προετοιμασμένο με βάση τους νέους κανονισμούς του ”World Rally Car”. 

Η τιμή που έπιασε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στη δημοπρασία που οργάνωσε ο οίκος  H&H Classics έφτασε τα €260.000, κατακτώντας έτσι τον ”τίτλο” του πιο ακριβοπληρωμένου Impreza που έγινε ποτέ.

Ας το θυμηθούμε σε αγωνιστικό περιβάλλον. Respect.

Photo: H&H Classics

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει