Μέσα στο σκληροπυρηνικό Honda S2000 των 320 ίππων (βίντεο)

Το τέρας των ευρωπαϊκών αναβάσεων, το σκληροπυρηνικό Honda S2000 των 320 ίππων και μόλις 1,000 κιλών σε attack mode. Η θέα από μέσα και έξω


Άγριο, ελαφρωμένο, αβίαστα υστερικό. Το S2000 του οδηγού Rudolf Windbacher είχε ήδη τις σημαντικές του διακρίσεις στο γερμανικό πρωτάθλημα αναβάσεων

Κλασικά, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, το σκληροπυρηνικό Honda S2000 χρησιμοποιεί ένα εκτεταμένο αεροδυναμικό πακέτο για επιπλέον σταθερότητα.

Ο εμβληματικός 4κύλινδρος κινητήρας της Honda με τον κωδικό F20C, αυτό το μηχανολογικό, ατμοσφαιρικό θαύμα που διατηρούσε τα πρωτεία απόδοσης επί συναπτά έτη στα δίλιτρα σύνολα, παραμένει κάτω απ΄το καπό.

- Διαφήμιση-

Εν προκειμένω με απόδοση περί τους 320 ίππους (ποιος ξέρει ακριβώς;) διά χειρός της Gabat Tuning (μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της) με δώρο το ανελέητο στροφάρισμα στις υψηλές περιοχές του στροφόμετρου.

Ξερό, άδειο κόκπτι με μόνο τα βασικά, ήχος και θέαμα σε ένα βίντεο που μάλλον θα αρέσει στους φίλους της Honda – μάλλον έχουμε αρκετούς τέτοιους.

Για την ιστορία, το συγκεκριμένο S2000 στην πορεία πέρασε σε ελβετικά χέρια όπου και συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα αναβάσεων.


Honda S2000

Photo: Hillclimb Monsters

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει