Πώς να ντριφτάρεις. Το βίντεο στην πίστα

Post date:

Author:

Category:

Η έδρα δοκιμών της Michelin, στο Ladoux της Γαλλίας, με 20 πίστες μήκους 45 km, πίδακες νερού και έναν γκουρού της πλαγιολίσθησης έχουν να διδάξουν μερικά ενδιαφέροντα πράγματα στον Richard Hammond του τηλεοπτικού Grand Tour. Αλλά και σε μας

Γιατί όπως λέει ο υπεύθυνος δοκιμών της Michelin και μάγος της υπερστροφής, «καταλαβαίνουμε πολλά πράγματα για τη συμπεριφορά των ελαστικών όχι μόνο όταν κινούνται κοντά στο όριο ή ακριβώς στο όριο (όπως στους αγώνες πίστας) αλλά και όταν αυτά υπερβούν το βαθμό πρόσφυσης, πέρα απ΄το όριο».

Ακολουθούν μερικά διδακτικά περάσματα για τον παρουσιαστή του Grand Tour, ενώ εσύ μπορείς να κάνεις παύση στα επίμαχα σημεία για το πώς κινούνται τα χέρια (απ’ τα πιο καθοριστικά σημεία της διαδικασίας) και να το δεις ξανά. Και ξανά.

- Διαφήμιση-

Παρατήρηση: όσο καλό κι αν είναι το stock κάθισμα μιας BMW Μ4, ένα σταθερό μπάκετ -όπως αυτό που φαίνεται στο video από 997 GT3 RS- πάντα βοηθά. Τα πάντα ξεκινούν απ’ τη σωστή θέση οδήγησης.

Mάθε περισσότερα για το Michelin Test Center εδώ.

Photo: Michelinhttps://www.youtube.com/watch?v=gQ9qQHLme6w

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει