Τρελός vs Βουνό. Γιατί αξίζει ο Ken Block στο Pikes Peak (video)

Post date:

Author:

Category:

Με το τέρας των 1,400 ίππων στη διάσημη ανάβαση, στην Αμερική. Πώς είναι να εξατμίζεις τα λάστιχά σου με μια Mustang του ’65

Το νέο video του Ken Block λέγεται ”Climbkhana” και είναι η νεότερη εξέλιξη της γνωστής σειράς videos ”Gymkhana”. Το ”όπλο” είναι ξανά η Ford Mustang που εξωτερικά και μόνο παραπέμπει στην εποχή των Beatles αφού είναι μια τροποποιημένη Mustang επί σκοπώ: να πλαγιολισθαίνει ατελείωτα, διαθέτοντας 1,400 ίππους με διπλά τούρμπο και, βέβαια, έναν τρελό Ken Block να ”σπάει” τα views κάθε φορά που ”ανεβαίνει” ένα δικό του video.

Σύμφωνοι, ο Block δεν έχει τη στόφα ενός κορυφαίου οδηγού του WRC, αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν είναι αυτό το ζητούμενο

Ένας 49χρονος, πανέξυπνος επιχειρηματίας που κάνει αυτό που του αρέσει, παράγει ακριβό ψηφιακό content, ξέρει να πουλά το προϊόν σε μια παγκόσμια αγορά και, για μας στο 4D, τολμά. Να συμμετέχει σε αγώνες, στo ERX, στο Rallycross, στο WRC, όπου. 

Ταυτόχρονα, καθώς γενικά υπάρχει η τάση ”αποδόμησης” του Block, ας θυμηθούμε το ότι να πλαγιολισθαίνεις με ”πολλά” ένα ωμά άγριο τετράτροχο 1,400 ίππων στην άκρη του υψόμετρου δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

Photo: YouTube

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει