Η Porsche Cayman GT4 «κατεβαίνει» στα χώματα του WRC

Post date:

Author:

Category:

Porsche Cayman GT4 WRC

Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα από τις πρώτες πληροφορίες, η Porsche αποκαλύπτει την αγωνιστική έκδοση της Porsche Cayman GT4 Clubsport η οποία πρόκειται να είναι το νέο πιλοτικό πρόγραμμα για εμπλοκή της εταιρείας στο WRC

Είναι ήδη γνωστό ότι ο Romain Dumas, ο εργοστασιακός οδηγός της Porsche και η ομάδα που τον περιβάλλει, θα αξιοποιήσουν τις επιλογές που δίνει το αυτοκίνητο σε αυτή την κατηγορία αγώνων, εξ ου ου και της έχει αποδοθεί ο τίτλος του ”conceptual study”, μιας μελέτης για το αν το αν η νέα ιδέα της Porsche θα έχει ευρύτερο ορίζοντα.

 

 

O 40χρονος Γάλλος οδηγός αγώνων, Romain Dumas, θα είναι αυτός που θα αναλάβει να οδηγήσει την αγωνιστική εκδοχή της Porsche Cayman GT4 Clubsport στο Ραλί Γερμανία, σε λίγες ημέρες

Τη Porsche Cayman GT4 Clubsport σε ραλί «ένδυμα» θα τη δούμε στο επερχόμενο Ραλί Γερμανίας, στις 16 Αυγούστου, όπου και θα αποφασιστεί εάν το project θα έχει συνέχεια. Προς το παρόν τα πάντα είναι υπό ανάλυση προκειμένου να αποφασιστεί εάν θα υπάρξει τελικά ένα αυτοκίνητο το οποίο θα αναλάβει την εκπροσώπηση της εταιρείας στο ιδιαίτερα γοητευτικό τερέν του WRC. 

Επίσης, σύμφωνα με τον πολύπειρο κ. Στέλιο Φάκαλη, Team Manager της V Team Project και επί χρόνια εμπλεκόμενο σε προετοιμασία αγωνιστικών ομάδων, εξετάζεται η πιθανότητα δημιουργίας μίας σχέσης μεταξύ πελάτη και αγωνιστικού αυτοκινήτου με μια μελλοντική παραλλαγή των δραστηριοτήτων της Porsche η οποία και θα δημιουργήσει μια νέα γενιά από GT4 Clubsport. 

Photo: Porsche

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει