Με R32 GT-R Skyline στο Ring. Πριν αυτό γίνει μόδα (βίντεο)

Post date:

Author:

Category:

Πατάς rewind στη βιντεοκασέτα και πας πίσω, στο 1989. Όταν το εμβληματικό Nissan Skyline R32 ήταν στην πίστα του Nürburgring. Πριν το τελευταίο γίνει μαϊντανός

Nissan Skyline GT-R R32

Τριάντα δύο χρόνια πριν με το Skyline


Το Nürburgring μπορεί να ήταν γνωστό ως η δυσκολότερη πίστα αλλά δεν είχε ακόμα αποκτήσει τη σημερινή του αίγλη όπου όλοι οι κατασκευαστές θέλουν να γράψουν τον ταχύτερο χρόνο για να είναι «μέσα» στα πράγματα

Οι Ιάπωνες της Best Motoring VHS (Video Home System, για τους νεότερους), ήταν αρκετά μπροστά για την εποχή και ήταν εκεί.

Ναι μεν μπορεί να κλικάρεις στο σημερινό τους κανάλι στο YouTube και να συνεχίζουν να έχουν, ακατανόητους για εμάς, ιαπωνικούς χαρακτήρες, αλλά έχουν κάνει απίστευτες παραγωγές σε εποχές που το βίντεο δεν ήταν τόσο διαδεδομένο.

Τότε, λοιπόν, τριάντα χρόνια πριν, το 1989, αποτύπωσαν τις εικόνες από το Nürburgring, με το, ολοκαίνουριο τότε, τετρακίνητο R32 Nissan Skyline GT-R των 280 ίππων. Χωρίς πολλά λόγια και με ατόφιο ήχο.

*Υποσημείωση 1η: το όργανο αριστερά απ` το κοντέρ είναι μετρητής της ροπής που μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς (0-50%).

Υποσημείωση 2η: Παρατηρείστε τις σχετικά μεγάλες γωνίες τιμονιού που εφαρμόζει ο οδηγός. 

https://www.youtube.com/watch?v=a-JF5wszhHA

WRC 20 καλύτερες ειδικές

Photo: Google

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει